Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 03.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 03.01.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 03.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти

Овен – Звездите ви дават положителна енергия и разбира се имате достатъчно сила и желание да действате. Свободните представители на знака сега да се отпуснат и да не хабят излишна енергия и усилия в търсене на любов.

Телец – Използвайте това време максимално - фокусирайте се върху приоритетните въпроси. В работата си ще постигнете повече чрез взаимодействие с другите, вместо да работите сами. Благоприятно време за укрепване на връзката ви.

Близнаци – Вашата предприемчивост и инициатива нарастват, така че можете да очаквате положителни резултати в различни случаи. Може би по неочакван начин ще бъде решена някаква ситуация.

Рак – Очаква ви продуктивен ден. Планетарните влияния добавят сила и желание за действие, така че не се колебайте да планирате отговорни дела. Вашият чар привлича хората, така че можете да го използвате в своя полза.

Лъв – Като цяло денят е благоприятен. Постарайте се да се възползвате възможно най-ефективно. Ще има много възможности, но е по-добре да не разпилявате енергията си и да се фокусирате върху това, което смятате за най-важно.

Дева – Днес ще можете да довършите най-после започнатите неща. За кратко настроението ви ще бъде помрачено. В любовта и отношенията влиянието на звездите е предимно неутрално, очаква се спокойствие и хармония.

Везни – Днес общуването с околните ще протича безпроблемно. Свободните представители на вашия знак имат много възможности за флирт, затова се погрижете предварително за външния си вид.

Скорпион – В отношенията с близките е възможно да изпитате раздразнителност и да има бурни дискусии по някои въпроси - опитайте се да не се вълнувате толкова, успокойте емоциите и избягвайте конфликти.

Стрелец – Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката си интуиция ще можете да вземете правилни решения. В любовта и взаимоотношенията може да бъдете капризни като пролетното време.

Козирог – Препятствията остават назад и с лекота се справяте с вашите задачи. Имате възможност да привлечете вниманието към проектите си, да намерите хора с еднакво мислене и тези, които ще са готови да помогнат за реализирането на вашите цели.

Водолей – Звездите са на ваша страна, така че смело може да планирате отговорни дела. Лесно ще се осъществява комуникацията както в деловите среди, така и в личния живот. Ще преобладава доброто настроение.

Риби –В семейния живот и отношенията с близките ще има хармония и спокойствие. Свободните представители на вашия знак имат добра възможност да привлекат вниманието на противоположния пол.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергийно благоприятен ден. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното.

Могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж да се появят раздразнение, гняв, злоба. Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети