Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 03.02.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 03.02.2022

Дневен хороскоп – четвъртък – 03.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Качествена работа и баланс ще постигнете повече, ако работите спокойно и бавно, отколкото когато бързате и гоните. Стресът също не е полезен за вашето здраве, което може да ви направи податливи при настинките.

Телец –Лунното влияние засилва любовта във връзката ви, но и носи леко чувство на тъга. Ако чувствате, че животът е затворил всички врати пред вас, не забравяйте, че прозорците все още са широко отворени.

Близнаци – Ако планирате нещо важно, трябва да започнете точно сега. На първо място, трябва да се настроите психически за успех, така че основно се вдъхновявате от успешни хора. Но пазете се от лицемерие. Само честността може да ви донесе дълготрайно щастие.

Рак – Понякога е по-добре да имате големи цели. Не се задоволявайте с малки успехи, фокусирайте се върху дългосрочни цели, които ще ви движат напред. През втората половина на деня ще почувствате прилив на енергия и любов, които ще бъдат движещата сила по пътя ви към успеха.

Лъв – Внимавайте да не нараните себе си или някой друг по време на шофиране. Не външното материално богатство, а вътрешното духовно може да запълни празнотата на човешкото същество и неговото сърце.

Дева – Планетите ви отварят вратата към нови знания и нови възможности. Обърнете внимание на най-важните неща в живота: това са любовта към партньор, деца, семейство, други хора, животни, природа... Всичко останало е безполезно.

Везни – Днес е подходящото време да кажете „не“ на определени неща. Не правете нищо, което би ви притеснило или което бихте направили само по задължение. Време е да изпробвате възможностите си и да експериментирате в любовта.

Скорпион – Всички действия имат последствия. Обмисляйте внимателно всяка своя стъпка и дума, за да не нараните другите или да нараните себе си. Ситуацията във финансите няма скоро да се промени, така че ще трябва да се научите да се оправяте с това, което вече имате.

Стрелец – В днешният ден трябва поддържате свеж ума си, за да не губите енергия. Ако избягвате прекомерния стрес и напрежението, ще можете да се справите и с по-сложни задачи. Вашият съвет понякога е по-ценен от златото. Внесете щастлива енергия в живота на тези, които обичате.

Козирог – Вашето здраве е изключително важно сега, така че внимавайте къде отивате. Не стойте сред болни хора и на места, където има много хора и където биха могли да се натрупат бактерии. Ако редовно се изкушавате да правите ненужни покупки, финансите ви никога няма да достигнат необходимата хармония.

Водолей – Ще трябва да бъдете особено предпазливи и внимателни. Днес ще бъдете на ръба на опасността. Можете да изпитате положителни и отрицателни преживявания и чувства. Всичко ще зависи от последващите обстоятелства. Ако сте нащрек, всичко ще се окаже добре.

Риби – През този ден ще имате желание да пазарувате. Пазете се от прекомерни разходи. Необвързаните Риби трябва да внимават. Някой се интересува много от вас, но не е задължително това да е правилният човек.

 

Съветите на Фортуна

Денят е с двойствена характеристика – едновременно е позитивен и в същото време негативен. Ден за анализ и отделяне на черното от бялото. Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Избягвайте конфронтациите. Не губете чувството си за хумор, то ще ви помогне достойно да излезете и от сложните ситуации.

Добър ден за търговия и финансови операции, но избягвайте участие в съмнителните мероприятия и вземане на бързи решения. Ако днес нещо не ви се получава така както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това означава, че е време нещо да промените. Ако нещата ви се нареждат много добре, усещате, че късметът е с вас, тогава означава, че сте на правилния път. Благоприятно време за общуване с близки, роднини, молитва, медитация.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети