Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 03.09.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 03.09.21

Снимка:

Овен – Придържайте се днес към правилото: “мълчанието е злато”. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Ако не прекалите с емоциите, нещата около вас ще се разрешат благополучно.

Телец – Денят ще е труден за мнозина. Нужно е да сте търпеливи и да запазите спокойствие, в противен случай ще правите грешки, които ще бъдат трудни за коригиране. Не се поддавайте на провокации, опитайте се да вземете всички важни решения сами - имате достатъчно знания и опит за това, освен силната интуиция.

Близнаци – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате на лице някои проблеми, но трябва вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Рак – Избягвайте да носите ценности със себе си в този ден, тъй като са възможни загуби и кражби. Добре е да отмените всички срещи.  Сега трудно ще се постигне взаимно разбирателство между вас и други хора, така че не очаквайте нещо добро от подобни събития.

Лъв – Избягвайте да давате обещания, не поемайте излишни задължения, не сключвайте сделки и още повече, ако са свързани с пари. Това е много важно. По-добре в днешният ден да нямате нищо общо с финансите. Странете от неприятните хора днес.

Дева – Съсредоточете се върху настоящата си работа. Денят е по-подходящ за това, отколкото да поемете нещо съвсем ново. Трябва да сте готови да започнете да действате бързо, просто нямате време да видите каква е реалната ситуация.

Везни – За да се предпазите максимално от неприятности, опитайте се да прекарате деня сами или поне по-малко общувайте. Повечето хора днес са изпълнени с негативизъм, могат да се вкопчат във вас заради всякакви дреболии. Съществува и риск да попаднете под влиянието на другите.

Скорпион – По възможност по-малко общувайте и търсете уединението. Избягвайте да се поддавате на провокациите на другите. Не се стъписвайте през агресивността от тяхна страна, денят има тежка енергия и това разбунва духовете.

Стрелец – Старайте се да бъдете умерени във всичко и много внимателни. Избягвайте да влизате в спорове и конфликти. Почистването на пространството около вас ще помогне да се изчисти и енергийния фон около вас.

Козирог – Денят има тежка енергия. От рано ще почувствате известно напрежение, лутане, емоционални преживявания. Днес е добре да направите почистване. Това ще помогне не само да се разсеете от негативните мисли, но ще можете да освободите излишната енергия.

Водолей – Вероятно имате да решавате не малко проблеми, при това се препоръчва да действате самостоятелно, без да очаквате странична помощ. Резултатите ще бъдат добри, ако и вие бъдете упорити и настойчиви.

Риби – За предпочитане е да сте сами, но ако не е възможно, тогава поне ограничете комуникацията с другите. Общувайте само с приятелите си и онези, в които наистина вярвате. Днес е голям риска да попаднете под влиянието на другите, да станете жертва на измамници и крадци.

Съветите на Фортуна

Денят има тежка енергия, носи опасности. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запазва спокойствие и въздържание при всяка ситуация. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите действия, по-добре се откажете. В противен случай може да имате големи неприятности.

Бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо. Докато сте в приповдигнато настроение, изведнъж може да ви се доплаче или да се разочаровате. Възможно е да се случват неочаквани неща. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. В този ден не бива да се изпитва завист, да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри. Пазете се от кражби и измами, нараства опасността от аварии и катастрофи.

Луната е на празен ход от 08:38ч до 18:59ч. Нищо важно не купувайте, не предприемайте.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още