Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 03.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 03.12.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 03.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще сте някак нервни и дори вътре във вас ще се таи една агресивност. Даже безобидна забележка може да предизвика гневна реакция от ваша страна. За да намерите вътрешна хармония, е добре да прекарате вечерта в спокойна обстановка, в непринудени разговори с близките, с книга в ръка на дивана.

Телец – Мнозина може да се почувстват сякаш стоят пред планина от задачи. Опитайте се да погледнете от различна гледна точка на нещата и ще намерите нови решения. Не се отказвайте, ако ви предлагат помощ, особено ако тя е добронамерена. 

Близнаци – Концентрирайте се върху основните аспекти и не се изгубвайте в множеството малки детайли. Говорете деликатно, дръжте се интелигентно, в никакъв случай не повишавайте тон и със сигурност карайте без взаимни обиди.

Рак – Лунните енергии ви правят чувствителни към влиянията на външната среда. Възможно е да срещнете малки затруднения, недоразумения или да преживеете някои неприятни инциденти. Добрата новина е, че всичко това ще е без сериозни последици.

Лъв –  Безспорно вашето мнение е много важно. Но не го налагайте толкова натрапчиво. Бъдете малко по-скромни в поведението си. Събитията от този ден могат да получат неочакван обрат, но ще се окаже, че движението на делата върви точно в посоката, от която имате нужда.

Дева – Днес е лесно да вдъхновите някого, но също така е лесно да нараните чувствата и да го обидите, следователно, отнасяйте се към околните с разбиране. Не забравяйте, че няма идеални хора, приемайте другите такива, каквито са.

Везни – Днес остроумието може да ви изиграе жестока шега, така че бъдете внимателни с думите. Денят е чудесен да се погрижите за вашето здраве. Почивката е най-доброто лекарство за вас. Енергията е добре да се насочва към творческа дейност и взаимодействие с близките.

Скорпион – В семейните и личните дела са вероятни неочаквани ситуации и неясни обстоятелства. Не забравяйте, че няма перфектни хора, затова се опитайте да разберете и приемете недостатъците на близките.                                  

Стрелец – Денят няма да мине без трудности, ако имате да вършите нещо. Деловите (или лични) преговори може да не доведат до очаквания резултат. Основното нещо за вас сега е да не бързате нито с действия, нито с решения, нито със заключения. 

Козирог – Изработете си план на действие, с който можете да се справите с ежедневните си задачи. Животът с партньора ви днес е изключително деликатен.  Затова бъдете особено внимателни в отношението си през това време.

Водолей – Звездите ви съветват да хвърлите нов поглед към реалността и да отхвърлите всичко, което ви пречи да се движите напред по пътя си. Вашето мислене е свободно и отворено за нови идеи. Не се страхувайте да предприемете напълно нов подход на действие.

Риби – Благоприятно време за уединение, за довършване на отлагани и започнати неща. В същото време не трябва да се пренебрегва предпазливостта. Имате достатъчно смелост и ентусиазъм, но не бива да забравяте да сте разумни.

Съветите на Фортуна

Днешният ден е не много благоприятен. Днес са абсолютно актуални поговорките: „Седем пъти премери, един път отрежи“ и „Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни“. Рисков и опасен ден. Лесно може да се попадне под чуждо влияние. Възможни са натравяния, травми, напрежение на работното място или у дома. Ако сте алергични, не излизайте без лекарства.

Придържайте се към плановете си, дръжте се в ръце, проявете мъдрост и търпение. Не се доверявайте на примамливи предложения. Бъдете устойчиви на съблазни и изкушения, провокации. Лесно е да се поддадете на емоциите. Да се избягват чувства като гордост, злоба и завист. Противопоказни са лъжите под всякаква форма.

Сведете общуването до минимум. Избягвайте места, където има много хора. Запознанства, възникнали днес не са дълготрайни и полезни, крият опасност от разочарования и измами. Не давайте и не вземайте заеми.                                                                                                                                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати