Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 04.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 04.02.21

Снимка:

Овен – Няма да се чувствате много добре като част от екип. Няма да уважавате чуждото мнение, затова ще предпочетете задачи, които можете да свършите без чужда помощ. Проблемите с парите ще ви занимават днес.

Телец – Днес е по-добре да слушате повече, отколкото да говорите. Слушайте изказванията и съветите на други хора - днес те може да са много полезни. Не се изкушавайте да вземате бързи решения.

Близнаци –Вашите планове за почивка може да се провалят. Някой ще ви поиска услуга или в семейството ще има проблеми, които ще изискват цялото ви внимание. Внимавайте някой да не се опита да ви измами или да се възползва от доверието ви.

Рак – Незначителни трудности или препятствия ще ви принудят да се мобилизирате. Звездите съветват да не бързате, а да оставите времето да разреши трудностите. Денят е подходящ за различни дребни неща, както на работа, така и в семейството.

Лъв – Ще отделите много време и енергия да организиране времето си. Денят ви насърчава да бъдете рационални във финансовите въпроси, особено жените. Вие сте напрегнати и раздразнителни, така че само въпрос на време е да се сблъскате с някого.

Дева – Увеличава се възможността за спор с шеф или колега. Ако искате да съблазните някого, ще трябва да поемете инициативата и да направите първата стъпка. Опитайте се да мислите позитивно, като правите неща, които ви настройват оптимистично. 

Везни – Ще се борите с административни и правни препятствия. Ще се справяте със задачи, които иначе са ви скучни, но няма да можете да ги игнорирате. Ако изпаднете в любовна дилема, мъдър приятел или по-възрастен член на семейството ще ви помогне с полезни съвети.

Скорпион – Вие сте тихи, потайни и склонни да запазвате мненията си за себе си. Ще бъдете привлечени от някой, който няма да проявява прекалено голям интерес към вас. Вие и вашият партньор ще спорите за всяко малко нещо. Пазете се от вируси.

Стрелец – Със свежия си поглед към света ще можете да намерите неочаквано решение на проблем или да видите грешките. Вашите алтруистични пориви и добри дела също няма да останат незабелязани.

Козирог – Има шанс да се изправите пред поредица от случайности. Денят ще премине добре за тези, които умеят да държат езика си зад зъбите и да контролират чувствата си. Дръжте се с другите така, както искате да се държат с вас.

Водолей – Днес се препоръчва да бъдете подготвени за всякакви изненади. Трябва да държите козовете си готови през целия ден: съдбоносен разговор с началниците ви може да се случи всеки момент!

Риби – На работа ще реагирате честно и сърдечно, което няма да се окаже много мъдър подход. Лесно е да ви провокират, което съперниците ви умело ще използват срещу вас. Покажете повече самоконтрол и хитрост.

Съветите на Фортуна

Много труден ден, изискващ огромна вътрешна дисциплина и отдаденост. Може да се нарече даже стресов. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Някои го смятат за ден на разгула на вампирите. Активен трябва да бъде само външният живот, а вътрешно трябва да се запази спокойствие.

Ден на промени, на нови  и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете  късмета си. Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, самовеличаене, надценяване. Да се избягват и авантюрите, неоправданите рискове и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Не се гневете! Следвайте разума си, не чувствата. Ден за покаяние и прошка.  


Коментари (1)

ХРИСТ ИВЕ ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ДАНАС СЕ ПО ПВИ ПУТ НЕШТО СЛАБО СЛАЖЕМО ДА СЕ НЕ НАЉУТИШ АЛИ СВЕ ЈЕ СУПРОТНО ОД ОНОГА ШТО СИ МИ НАПИСАЛА ДА СЕ НАШАЛИМ ДА ЛИ ТРЕБА ДА СПАВАМ САМО А НИШТА ДА НЕ РАДИМ.ШТО СЕ ТИЧЕ СНОВА МАЛТЕНЕ У ПОСЛЕДЊЕ ВРЕМЕ НИШТА НЕ САЊАМ ТАКО ДА СИ ИВЕ ТУ МНОГО ПРОМАШИЛА.
ОСЕЋАМ ДА САМ НА ВРХУНЦУ СВОЈЕ МОЋИ И ЕНЕРГИЈЕ А ТО ЈЕ ВЕРОВАТНО ЗБОГ УТИЦАЈА ПЛАНЕТЕ МАРС. МОРАМ ТУ ВЕЛИКУ КОЛИЧИНУ ЕНЕРГИЈЕ НЕГДЕ ДА УСМЕРИМ И ДА ДОКАЖЕМ БЕЗНАЧАЈНИМ БАЛКАНСКИМ ПОЛИТИЧАРИМА КОЛИКО САМ ЈАК И МОЋАН.НИКО ОД ТРЕНУТНИХ БАЛКАНСКИМ ПОЛИТИЧАРА НЕ РАЗМИШЉА СВОЈОМ ГЛАВОМ И ДОНОСЕ ОДЛУКЕ КАКО ИМ СЕ НАРЕДИ ДА ЛИ СА ИСТОКА ЗАПАДА СЕВЕРА И ЈУГА.
ВИДИМ ДА ИМАМ МОЋ НАД ЉУДИМА И ДА НИКО И ОД СВЕТСКИ ПОЛИТИЧАРА НЕСМЕ ДА МИ СТАНЕ НА ЦРТУ ВЕЋ ИМ САМО ПРЕОСТАЈЕ ДА МИ СЕ ПРИЛАГОЂАВАЈУ. ДОКЛЕ ВИШЕ ДА БУДЕМ У СЕНЦИ НЕКОГА МОЈЕ ВРЕМЕ ДОЛАЗИ И ТРЕБА ДА БУДЕМ НОВИ СВЕТСКИ ЛИДЕР.САМО ЧЕКАМ ДА СЕ ЗАВРШИ РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР И ОНДА ЋУ ДА СЕ ПОЈАВИМ И КРЕНЕМ У АКЦИЈУ И ОСВАЈАЊЕ.
04.02.2021 11:39 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още