Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 04.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 04.04.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 04.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Избягвайте да давате съвети и мнения на останалите, особено ако не са ви поискани. Може да срещнете изпитания в отношенията с близките, както и сексуални трудности. 

Телец- Денят има негативно влияние. Избягвайте контактите с недоволни и мърморещи личности. Вие също не го правете. Не бъдете резки в отношението с близките хора. По-късно ще съжалявате, че сте ги нагрубили. Проявите на безразличие също могат ги наранят.

Близнаци- Много е важно да останете спокойни, дори когато нещата не вървят. Не проявявайте излишно вълнение и емоции, което може да се отрази на душевното ви състояние. Не се чувствайте отговорни за всичко случващо се. 

Рак- Старайте се да не се безпокоите за дреболии. Днес много неща ще зависят от това дали ще запазите самообладание или не, независимо дали вземате балансирани решения. Не е желателно да решавате финансови проблеми.

Лъв- Днес хората от близкото обкръжение ще имат най-голямо значение за вас. Отношенията с близките ви или с по-възрастни хора ще са затруднени. Твърде е възможно е да се породят разногласия. Вашите силни емоции ще трябва да регулирате с клапана за самоконтрол. 

Дева- Развитието на събитията не винаги ще зависи от вас - забавянето е свързано повече с неблагоприятно стечение на обстоятелства, неуспешно съвпадение, отколкото с грешките, които сте направили.

Везни- Избягвайте да проявявате лекомислие в днешния ден. Неконтролируемите изблици на емоции или не добре обмислените действия могат да ви създадат проблеми и ще се сблъскате като ответна реакция с агресивността на външният свят.

Скорпион- Емоционалният фон на деня е нестабилен, ще имате склонност към раздразнителност и нервност. Избягвайте грубите думи и не се оставяйте да ви въвлекат в конфликти. Добре е да проявите чувството си за хумор. 

Стрелец- Личните ви отношения имат голямо значение за вас в този момент, но могат да се появят проблеми. Лесно ще възникват разправии и спорове около вас. Финансите също могат станат повод за безпокойство и тревога.

Козирог-Да запазите спокойствие днес ще е трудно, но е важно. Може би ще се наложи да общувате с трудни хора или трудно ще се разбирате с околните. В работата се стремете да правите всичко по своему, свободно и независимо. Възможни са разногласия с жени.

Водолей- Някои ситуации случващи се във вашето обкръжение ще ви заставят да се замислите за много неща като например за смисъла на живота. Неправилните сметки и разточителността могат да ви доведат до финансови проблеми.

Риби- Твърде е възможно днес да се чувствате вяли, апатични и уморени, затова си отделете малко повече време за себе си. За предпочитане е уединението. При вас ще има вътрешно емоционално горене с отсъствие на всякаква външна активност.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на днешния ден е октоподът, който със своите пипала ( негативни мисли и отрицателни емоции) може да обгърне цялото ви съзнание, затова се постарайте да не губите контрол над себе си, да не избухвате. На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите.

Силите отслабват, енергията се изтощава. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. За да се защитите запалете свещ, заемете се с очистителни процедури, нищо важно не предприемайте. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата.

През този период се увеличава опасността за възникване на различни видове конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Просто всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте нищо при сърце.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати