Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 04.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 04.06.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 04.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще получите нова информация, която може да промени коренно мнението ви по важен въпрос. По-добре е да слушате, отколкото да говорите. Възможно е също да настъпят някакви изменения около вас.

Телец – Днес с каквото се захванете, с всичко ще се справите. Няма да ви бъде трудно да предразположите човека, който ви интересува, но не пришпорвайте събитията. Внимавайте за здравето си.

Близнаци – Днес ще изпитвате леко безпокойство и умора, лесна ще се поддавате на внушения. Настроението ви ще бъде променливо и нетрайно. Това ще даде своето отражение върху работата и личните ви взаимоотношения.

Рак – Днешният ден може да е леко напрегнат, но ще успеете да се справите с обичайните си задачи. Текущите дреболии ще ви носят раздразнение. Може да се увеличат грижите ви в семейството или в личен план.

Лъв – Можете да поемете инициативата във всички сфери на живота, да заявявате смело своите желания, очаквания и намерения. Не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си - сега е полезно.

 Дева – Всичко, което правите днес е необходимо старателно да обмислите. Дори да се намирате в общество на хора, на които симпатизирате, трудно ще срещнете съмишленици по теми, които ви вълнуват.

Везни – Енергичността днес не е вашата силна страна. Липсват ви перспективи и желание. Идеите ви ще бъдат нереалистични, задържане на информацията, лошо протичане на всяка интелектуална дейност.

Скорпион – Вие ще се справите с всички неща,  каквото и да предприемете. Вашите думи сега имат голямо влияние върху другите хора, така че мислите, преди да говорите. Не е изключено да ви направят изненада.

Стрелец – Денят ще донесе вдъхновение. Очакват се много контакти и комуникация. Можете да срещнете хора, които ще ви отворят нови перспективи. Хороскопа предупреждава днес да внимавате с парите и да не вземате важни решения относно финансите.

Козирог – Днес звездите ви предоставят пълна свобода на действие. Не е изключено да трябва да се занимавате с проблеми, за които не се чувствате достатъчно подготвени вътрешно. Не преминавайте към действия, докато не се убедите, че постъпвате правилно.

Водолей – Засилване на вашата аура, нарастване на защитните сили на организма, а личното ви обаяние ще е несравнимо. Освен, че правите силно впечатление, трудно ще устояват на вашия чар лицата от противоположния пол.

Риби – Можете да се присъедините към нов интересен проект или дори да станете инициатор на собствения си. Лесно можете да намерите общ език с хората, да направите добро впечатление, можете да заразите много от тях с вашите собствени идеи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи, за учение и натрупване на информация. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни „случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Това е ден за освобождение от тежестта на миналото и възможността за достигане на ново ниво на развитие. Днес светът ни изпраща хора и ситуации, които ни разказват за нашите кармични постижения. Можете да видите пречките в живота си, които трябва да бъдат преодолени. 

Луната се движи на празен ход от 14:38 ч до 20:18 ч. В това време не се препоръчва нищо важно и ново да започвате, да купувате.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети