Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 04.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 04.11.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 04.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Опитвате се да се справите с няколко неща едновременно, въпреки че е най-добре да се концентрирате само върху едно нещо. Овладейте нетърпението си и не се оставяйте на импулсивността да ви управлява.

Телец – Много е възможно е да срещнете трудности  и пречки. Постарайте се да прекарате денят в спокойна атмосфера, избягвайте да влизате в спорове и конфликти с колеги, близки хора и непознати. Бъдете внимателни при големи покупки или инвестиции.

Близнаци – Добре е да ограничите контактите си. Причини за спорове могат да се появяват по-често, отколкото в друго време. Не се поддавайте на чуждо влияние - днес трябва да се ръководите само от собствения си здрав разум и интуицията.

Рак – Подхождайте практично към всичко, не изпускайте и най-малките подробности. Помислете за плановете си за бъдещето и разработете стратегия за тяхното прилагане. По този начин вие ще насочите промяната към желания от вас курс.

Лъв – Следобедът трябва да се прекара тихо и спокойно. Ако има възможност да отложите делата си и да почивате, направете точно това. Малките покупки ще са добри, дори ако не сте планирали предварително.

Дева – Да се обърне специално внимание на съдържанието на документите, които имате да подписвате. Трябва да бъдете по-внимателни, ако работите с информация, при разговори с колеги и близки хора, тъй като не са изключени недоразумения и погрешни заключения.

Везни – Необходимо е да сте много предпазливи, тъй като обстановката е меко казано некомфортна. Добре е да бъдете по-прецизни в действията си. Откажете се от рисковани действия с пари, инвестиции и не само този ден, но и през следващите.

Скорпион – Денят е малко да се нарече труден. Нужно е да сте търпеливи и да запазите спокойствие. Лесно може да допуснете грешки, които ще бъдат трудни за коригиране. Не се поддавайте на провокации, избягвайте споровете и да изяснявате отношения.

Стрелец – Много е вероятно да се наложи да се справяте с неотложни въпроси, които не са предварително планирани. За да избегнете неприятности, бъдете предпазливи и не участвайте в рисковани ситуации, не поемайте засега ангажименти.

Козирог – Действията на някои хора ви изнервят неимоверно, но не давайте външен израз на емоционалните изблици. Старайте се разумно да подхождате към всичко и всички. Ограничете общуването до минимум.

Водолей – Добре е да не се оставяте да ви подвеждат другите. Намирайте самостоятелни решения на проблемите си. Разчитайте предимно на собствените си сили, тогава шансовете ви за успех ще бъдат много по-големи.

Риби – Денят е не особено ефективен и предразполага към пасивност и тъй като жизненият тонус е леко намален, избягвайте всякакво натоварване. Подходящо време повече за уединение, самоанализ и оценка на миналите действия.

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е неблагоприятна, може да има изтощаващ ефект върху вас, буквално да отнема силата ви. Можете да се чувствате уморени, дори и да не сте правили нищо съществено. Концентрирайте се само върху светлината и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината.

По-добре е да не се градят нови планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но не свързани с остри предмети. Има риск от нараняване. Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден. Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, тъй като навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно. Ако е възможно, бъдете на дневна светлина, колкото е възможно повече.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати