Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 05.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 05.03.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 05.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Късметът ще ви се усмихва и нещата ще вървят лесно

Овен - Луната увеличава самочувствието ви и ви дарява с жизненост. Не забравяйте да бъдете тактични в поведението. Що се отнася до личния ви живот, днес лесно можете да привлечете вниманието, да завладявате и пленявате.

Телец – Дръжте здраво кормилото на живота.В повечето случаи късметът ще бъде с вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да покажете повече воля и оптимизъм.   

Близнаци – Днес не всичко ще протече както сте планирали за себе си. Не е изключено да срещнете пречки или нещата ще стават по-трудно. Но това не трябва да ви смущава - настройте се за работа и ще постигнете добър резултат. 

Рак – Нещата не са толкова добри, колкото бихте искали, но не са и толкова лоши, колкото изглеждат. Късметът ще се усмихне само на тези, които не разчитат единствено на него, а действат независимо, решително и самостоятелно. 

Лъв – Днес сте пълни с енергия и забележимо привлекателни. Денят е благоприятен за почивка, развлечения, да похарчите малко пари за нещо, което ви носи положителни емоции. Затова по-малко стойте у дома. Нещо ново ще навлезе в живота ви.

Дева – Не трябва да се дразните на близките си за дреболии. Помнете, че няма съвършени хора, всички имаме недостатъци. Звездите ви съветват да се въздържате от скъпи покупки и други сериозни разходи.

Везни – Страхотен ден за правене на планове за бъдещето. Луната е в дома на кариерата, така че денят е подходящ за разработване на стратегия за професионално развитие, определяне на финансови цели. На първо място, съсредоточете се върху желанията си и не обръщайте внимание на това, което казват другите. 

Скорпион – Възможно е да срещнете препятствия по пътя си. Старайте се да решите проблемите възможно най-бързо. Да чакате нещата да се уредят сами е опасно. С повече постоянство и изобретателност ще ги преодолеете, Ако имате нужда от подкрепа, потърсете я.

Стрелец – Във всеки случай звездите ви обещават успешно изпълнение на вашите планове, подобряване на материалното богатство и жизнения стандарт като цяло. За това обаче ще трябва да работите усилено, доказвайки своя професионализъм и високо ниво на умение.

Козирог – Разчитайте на собствените си сили, така шансовете ви за постигане на успех ще бъдат много по-големи. Не се оставяйте да ви подвеждат другите. Търсете самостоятелни решения на проблемите си.

Водолей – Старайте се да нямате големи очаквания от другите, концентрирайте се върху това, което е във вашите ръце. Този ден е подходящ за обучение, разширяване на хоризонтите, както и за дейностите, които допринасят за развитието на вашите таланти.

Риби – Днес ще усещате лекота и чувство за емоционална приповдигнатост. Всичко ще протича възможно най-добре. Малко повече решителност и постоянство, и нещата ще ви се получават лесно. Отделете време за себе си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес ще се разкрие слънчевата страна на живота. Особено през втората половина на деня. Късметът ще ви се усмихва и нещата ще вървят лесно. Грешките лесно ще се отстраняват. Успехът ще благоприятства тези, които се движат спокойно към целта си. Не хабете енергията си за дреболии. Вашето желание ще се сбъдне, ако направите всичко това, което зависи от вас.

Днес може да срещнете добър човек. Вслушайте се в съвета му и ако ви предложи нещо, съгласете се. Бъдете искрени, проявете повече въображение, избягвайте ласкателствата. Добре е да се молите, особено ефективно е, когато го правите не за себе си, а за другите. Това е денят, в който молитвите се сбъдват. Безпричинно главоболие в този ден означава, че нарушавате енергиите на деня.

Денят е неуспешен за закупуване на стилни дрехи, всякакви красиви неща. Нежелателно е да се купуват часовници, строителни материали. Подходящо е за канцеларски материали, предмети и книги с религиозно и духовно значение, камера за снимане.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети