Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 05.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 05.08.2021

Дневен хороскоп – четвъртък – 05.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днешният ден ще е характерен с бързане да завършите това, което сте си наумили. И все пак, това отношение може да ви доведе до ходове, които няма да бъдат изгодни и вместо да преодолеете някои задънени улици, ще стигнете до нови.

Телец – Денят се нуждае от интелигентни маневри, за да получите желания резултат. Ако имате постоянна връзка, денят може да ви изправи лице в лице със ситуации, които все още не сте изяснили в отношенията си.

Близнаци – Ще се почувствате възродени. Вашата положителна енергия ще окаже добър ефект върху други хора или околната среда. Някой проявява истински интерес към вас, дори да не го виждате в момента.

Рак – Не пренебрегвайте емоциите си, но винаги в сътрудничество с вашата логика и ще постигнете много от вашите цели и амбиции! Вие сте безспорно способни, възхитителни и печелите с доброжелателното си отношение признателност и уважение от другите!

Лъв – Днес можете да се насладите на ден, изпълнен с безгрижие и оптимизъм, благодарение на тригона между Слънцето и Хирон. Идеалното време е сега за контакти, социализация и комуникация! Освен това можете да очаквате добри новини.

Дева – Ако отдавна имате връзка, отношенията ви може да бъдат лишени от емоции и страст, главно защото липсва време! Направете нещо, което да съживи заспалите чувства и да разгори отново загасналият огън.

Везни – В решенията, които ще трябва да вземете, не бързайте, а отделете време, необходимо първо да прецените плюсовете и минусите. Свободните хора от този знак ще почувстват някакво обновление, събуждащо сетивата ви.

Скорпион –Днес някакво събитие или човек ще ви върне увереността и самочувствието, което бяхте загубили предишните дни. Сега чувствате, че сте здраво стъпили на земята и волята ви се превръща в действие!

Стрелец – Уверете се, че използвате позитивността си по подходящ начин, за да постигнете желаните резултати. Ще има възможности за популяризиране на вашите планове. В никакъв случай не вдигайте ръце пред първата трудност.

Козирог – Днешният ден ви дава гъвкавост и добро настроение. Погледнете с достатъчно реализъм някои ситуации във връзката ви. Не се ядосвайте за най-малкото нещо, защото някои неща може да не са такива, каквито изглеждат.

Водолей – Останете фокусирани върху целите си и направете всичко възможно, за да не изтървете топката. Отрицателният аспект, който се случва днес, ще доведе до малки пречки в изхода на вашите дела.

Риби – Ще успеете днес да подобрите максимално ежедневието си, да организирате правилно времето си, да уредите висящите въпроси и задължения, но в същото време да направите положителни промени във външния вид, настроението и физическо състояние!

Съветите на Фортуна

Енергийно благоприятен ден, в който човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Изостря се интуицията. Вслушайте се в себе си, доверете се на своя вътрешен глас и не правете нищо, което не ви се иска. Нови дела не се препоръчват, ако нямате достатъчно информация.

В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж  да се появят раздразнение, гняв, злоба. Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша хубава музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети