Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 05.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 05.09.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 05.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за прошка, благодат и любов

Овен – Този ден може да се използва за изпълнение на предишни планове. Благоприятните обстоятелства спомагат за спокойна и ползотворна работа, а високият творчески потенциал улеснява преодоляването на всякакви пречки.

Телец – Този ден ще бъде много интензивен и продуктивен, а в много отношения и приятен. Ще имате възможност да реализирате собствените си амбиции, отдавна създадени планове или да постигнете признание за своите заслуги.

Близнаци – Този ден е по-подходящ за работа, отколкото за почивка, така че се настройте за активна дейност и не се страхувайте от препятствията по пътя си. Не трябва да се доверявате на всеки при решаването на проблемите си. Най-вече разчитайте на себе си.

Рак – Този ден ще бъде приятен и няма да е уморителен, ако позволите на събитията да се развиват по свой собствен начин и не се опитвайте да налагате мнението си на хората около вас. Можете да се занимавате с всякакви дела, ако сте готови за това, че резултатът няма да бъде получен веднага.

Лъв – Този ден ще разкрие добри възможности за онези, които са готови да положат усилия за решаване на професионални и лични проблеми. Основното нещо е да не губите контрол над ситуацията и да заеме активна позиция. Препятствията, които ще възникнат по пътя ви със сигурност ще бъдат лесно преодолени.

Дева – Денят е свързан с намаляване на жизнения потенциал, бързо се уморявате и при неблагоприятни обстоятелства може дори да се разболеете. Така че се грижете за себе си, отделете време за превантивни процедури. Необходима ви е малко почивка.

Везни – Не стойте вкъщи в един от последните топли летни дни на тази година, бъдете по-активни. Благоприятен ден за социални събития, срещи с приятели. Общуването с любим човек ще ви носи удоволствие. Също така обърнете повече внимание на вашия вътрешен свят.

Скорпион – Денят като цяло ще ви се получи добре. Възползвайте се от възможността да завършите всичко, което сте започнали по-рано. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще е във ваша полза. Може да получите интересни оферти.

Стрелец – Имате възможност да завършите работата, започнала по-рано, да разрешите проблеми. Опитайте се да не рискувате, особено когато става дума за пари или ценно имущество. Необходима е изключителна предпазливост. Следобедът е подходящ за планиране, включително дългосрочно.

Козирог – Хубав и приятен ден. Ще имате възможност да направите това, от което наистина се интересувате. Втората половина на деня е подходяща за социални или приятелски срещи. Можете да поканите гости да се забавлявате.

Водолей – Вашите емоции са напълно притъпени от рутината и еднообразието на ежедневието и ако успеете да внесете разнообразие в дните си, ще можете да съживите избледнелия си ентусиазъм. Дори най-малкото приключение ще бъде от полза.

Риби – Необходимо ви е да се отпуснете, нуждаете се от това, за да възстановите изразходената енергия и да си възвърнете жизнеността! Ако сте на работа, не разчитайте на разбиране от страна на колегите си, имитирайте някаква дейност без да вредите на другите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Първата половина на деня е успешно и позитивно време. Ден за прошка, благодат и любов. Това време подхожда за търсене на нужната информация, за събиране на данни, за анализ на ситуацията, вникване в същността на нещата, идентифициране на структурата на проблема и намиране на нови методи за решенията. Всичко трябва да става бавно и без бързане. Днес може да намерите отдавна загубена вещ.

След 13:50 ч. денят е свързан с вербалните енергии. Добре е да работите с желание, да формирате намерения, да използвате магически знания и ресурси за постигане на желаното. Подходящо е за молитви, произнасяне на мантри.

На битово равнище е по-добре по-малко да говорите, да не влизате в сплетни, клюки, да не лъжете и да не се занимавате с клевети. Бъдете внимателни с думите. Всичко, което кажете, може да се претвори в реалността. Може да срещнете различни провокации, пред които трудно ще устоите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати