Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 05.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 05.11.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 05.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин

Овен – Денят ще мине добре, ако не очаквате твърде много от него. Представителите на знака, които не си правят илюзии и гледат реално на нещата, ще останат доста доволни от начина, по който се развиват събитията.

Телец – Денят като цяло е добър, но не разчитайте на бързо постигане на целите и лесни победи. Трябва да имате търпение, защото много от задачите ще отнемат доста повече време, отколкото сте очаквали. 

Близнаци – Пригответе се за усърдна работа. Постигането на каквито и да било цели сега изисква сериозни усилия от вас. Възникват много въпроси и отговорите, които лежат на повърхността, се оказват неверни.

Рак – Трябва да отделите време за изучаване на ситуацията и фактите. Добре е, ако наблизо има човек, който е готов да сподели опит, да ви даде разумен съвет. Но не бива да забравяте и за разумна почивка. 

Лъв – Началото на деня ще бъде трудно за мнозина. Ще има много причини за притеснения и безпокойство, трудно ще се справите с емоциите. Не са изключени кавги с хора, които преди това са ви подкрепяли.

Дева – Денят е подходящ за поемане на инициатива в деловите и личните отношения. Хората около вас няма да разберат и подкрепят веднага всичките ви идеи, но с времето, ще ги оценят. Не бързайте да се отказвате: постоянството носи невероятни резултати.

Везни – Денят е пълен с изкушения, на които е трудно да се устои. Не трябва да бързате с вземането на важни решения. Следобедът ще бъде по-благоприятен. Дава шанс да успеете в много неща, да се справите с решаването на сложни проблеми.                                                              

Скорпион – Началото на деня е добро и подходящо за важни начинания.  С ентусиазъм приемате трудните предизвикателства. Деловите преговори, на които възлагате големи надежди, срещите с потенциални работодатели ще бъдат успешни.                                                                  

Стрелец – Всичко върви добре, няма причина да се нервирате и притеснявате. Не е нужно да се стараете твърде много, за да направите добро впечатление: просто бъдете себе си. Не е изключено началото на романтична история.  

Козирог – Можете да разгледате ситуацията от различна гледна точка и да видите възможностите, които тя разкрива; но не всички представители на знака успяват в това. Възможно е да имате нужда от подкрепа.                

Водолей – Разбирате, че трябва да се подходи сериозно към нещата, за да успеете. Но се оказва трудно да се направи това: денят носи твърде много изкушения, лесно се разсейвате. Опитвате се да направите компромис, но това често не е достатъчно: от вас се очакват все повече отстъпки. 

Риби – Отпуснете се. Денят е най-подходящ за това. По-добре е да отложите сериозните и важни въпроси за по-късно, ако е възможно. Опитайте се да не рискувате, особено когато става въпрос не само за вашите интереси. 

Съветите на Фортуна

Денят е предназначен за активни, решителни и пробивни действия. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Хубаво е да се вземат важни решения, да се предприемат важни стъпки, особено ако нещата вървят гладко. Не трябва да изпитвате и капка съмнение в правотата си, в противен случай по-добре се откажете.

Ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин. В него може да се постигне вътрешно преображение. Трябва съзнателно да се отхвърли гордостта, високомерието. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чрез което може да се отворят очите ни за много важни неща. Желателно е повече време да прекарате вкъщи, в семеен кръг. Пестете енергията си.                                                                       

Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.                                                                                                                                                                                                                                                      


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати