Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 05.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 05.12.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 05.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- В сферата на професионалната дейност се доверете на интуицията. Срещите и деловите преговори може да се окажат успешни и да донесат полза. Очакват ви промени в личен план. Денят е подходящ за комуникация, приятелски срещи.

Телец- Денят носи добри новини и промени към по-добро. Бъдете готови да действате решително, за да не пропуснете шанса си. Не губете време напразно. Вниманието към детайлите е важно.

Близнаци- Днес не е хубаво да проявявате никаква агресивност. Не е лесно да намерите общ език с другите, но сте внимателни и деликатни, така че това ще свърши отлична работа. Ако имате възможност посетете храм или прекарайте сред природата по-дълго време.

Рак- Денят ще бъде добър, ако не сте мързеливи и положите усилия за постигане на целта си. Препоръчва се да отделяте свободно време за творчески занимания: днес особено ще се насладите на тях.

Лъв- Старайте се да не поемате напразни рискове, особено когато става въпрос за пари: тук е необходимо изключително внимание. Следобедът е подходящ за планиране, включително дългосрочно. Ако в този момент сте благоразумни, тогава в бъдеще можете да избегнете много сериозни проблеми.

Дева- Денят може да се окаже напрегнат, затова предварително обмисляйте своите действия. Необходимо е много търпение и постоянство, за да получите желания резултат.  Съществува вероятност да загубите нещо, затова бъдете много внимателни.

Везни- Посветете този ден на вашата лична или интимна връзка. Дайте всичко възможно от себе си, за да процъфтят отново отношенията ви. Погрижете се и за външния си вид. Работата ви не изисква сега пълна отдаденост.

Скорпион- Началото на деня е съпроводено със сериозни провокации, неочаквани ситуации или приключения. Избягвайте категорично да се изказвате или да водите разговори с повишен тон. Не се оставяйте страстите да ви въвлекат в конфликт.

Стрелец- Денят е благоприятен за активен отдих. Звездите покровителстват пътуванията и разходките на открито. Вашата прикритост може да се отрази отрицателно на отношенията с околните.

Козирог- Вашата деловитост ще се отрази положително на резултатите. Някои стари проблеми може да ви напомнят за себе си, но бързо ще намерите тяхното решение. Има добри причини да се наслаждавате на живота.

Водолей- Вярното решение, което търсите, ще ви бъде подсказано по странен начин. Възможните промени значително ще подобрят вашето положение. Благоприятен ден за комуникация, всякакви срещи.

Риби- В професионалната сфера се очаква от вас да проявите малко повече активност и инициативност. Не спирайте да бъдете предпазливи. Във взаимоотношенията се старайте да запазите хармонията.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:48ч - Всяко събитие е знак за това дали носим нерешен проблем от миналото, или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, на където искаме да стигнем. Понякога живеем с усещането, че нещо или някой ни задържа, или ни дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Невинаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа.

Важно е да се извършват само тези дела, които не изискват сериозно физическо натоварване. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие.

След 13:48ч енергиите се сменят и може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения.

От 10:16ч до 21:46ч Луната се движи на празен ход, не предприемайте нищо важно – всички усилия ще бъдат напразни. Много нерви напразно ще отидат. Времето е подходящо само за вършене на обичайните неща или за почивка.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети