Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 06.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 06.02.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 06.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес вероятно ще има ситуации свързани с голямо нервно напрежение и безпокойство. Основните трудности са свързани с взаимоотношенията с членовете на семейството, решаването на домашните проблеми, но може и да са други.

Телец – Благоприятните обстоятелства формират една спокойна и ползотворна работа, а високият творчески потенциал улеснява преодоляването на всякакви пречки. Опитайте се да определите какви са вашите приоритети, какво трябва да е на първо място. Интуицията ще ви подскаже кога е подходящото време да влезете в играта.

Близнаци – Вие сте търпеливи и по-малко раздразнителни и това несъмнено ще помогне да направите отношенията ви по-хармонични. Лесно се разбирате с близките си и околните, дори с тези, които обикновено ви дразнят. 

Рак – Обстоятелствата изглеждат противоречиви. Ако потърсите съвет, ще се засилят още повече съмненията ви вместо да получите търсената помощ. По-добре да разчитате на ума си, в крайна сметка ще намерите правилното решение. 

Лъв – Лекият дискомфорт, който се проявява днес, ще ви попречи да се справите ефективно с неотложните въпроси. Не се опитвайте да играете на тото, в лотарията. В този ден късметът не е на ваша страна.

Дева –  Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни с разходите. Нека желанията останат в рамките на разумното, така че разходите за тях да не подкопават личния ви бюджет. Сега не пренебрегвайте семейните си задължения.

Везни – Днес може да бъдете доста суетни. Вместо да се справяте с проблемите на някой друг, опитайте се да се отдалечите от тях. Обърнете внимание на себе си, защото имате не по-малко важни неща за вършене.

Скорпион – Непредвидените обстоятелства могат да попречат на плановете ви днес. Не правете прибързани заключения за нищо и никого, защото едно решение, взето набързо, може да се окаже погрешно.

Стрелец – Днес може да имате вътрешен конфликт. От една страна бихте искали да се отпуснете, от друга страна има отговорности, които не могат да бъдат изоставени. Времето, прекарано в кръга на семейството и приятелите, ще ви помогне да възстановите силите и енергията.

Козирог – Погрижете се за себе си и не се преуморявайте с прекомерна работа. За да се чувствате добре балансът между работа и почивка е много важен. Дори да имате незавършена работа, можете да я прехвърлите за друг ден.

Водолей – Влиянието на позитивните тенденции е много силно, очакват ви приятни и интересни събития. Можете да се занимавате с всякакви дела, ако сте готови за това, че резултатът няма да бъде получен веднага.

Риби – Може да се наложи да направите промени в текущите си планове и да прегледате отново какво сте планирали. Сега не е лесно да отделите фантазиите от реалността, така че е по-добре да не вземате важни решения. Изчакайте ден или два, докато не се изяснят обстоятелствата. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има мощна енергия. Не се учудвайте, ако имате лошо настроение или ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Трябва да се настроите към търпение и решителност, защото може да имате проблеми в работата и в личния живот.  Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. Хората, които живеят без цел и не намират смисъл на живота, могат да изпитат днес депресия. Много хора могат за изпаднат във вътрешен конфликт със себе си.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти. Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети