Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 06.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 06.05.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 06.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Добре е да се занимавате с лични дела, които отдавна са отложени поради липса на свободно време. Старайте се да не губите твърде много време за празни разговори, спорове за каквото и да било. Вечерта ще почувствате голяма нужда от почивка и релаксация, за ума и тялото.

Телец – Практичността и здравият разум са вашето предимство днес. Ако хората поискат съвет, ще можете да предложите правилното решение. Не бъдете прекалено взискателни и критични към любимия човек. Опитайте се да покажете уважение към другата си половинка.

Близнаци – Днес се опитайте да не напрягате очите си твърде много, тъй като в момента вероятността от влошаване на зрението се увеличава. По-добре обърнете внимание на различните начини за облекчаване на чувството за умора и не забравяйте за необходимите витамини.

Рак – Страхотен ден, наситен с приятни изненади. Ще се появят толкова много вътрешни сили, че ще искате да преместите планини. Но в същото време избягвайте емоционални изблици, нервната система е силно отслабена.

Лъв – Прекрасно време да се откъснете от всекидневните дела и да се отдадете на малко заслужена почивка. Добре е да смените обстановката. Въздържайте се от ненужни покупки, излишни харчове и всякакви инициативи в материален план.

Дева – Усещате прилив на енергия, желание да започнете нещо ново, но звездите ви съветват да не бързате. По-важно е внимателно да се подготви почвата за бъдещи постижения. Обмислете внимателно плановете си.

Везни – По-добре е да отложите смелите стъпки за по-късно. Междувременно тихо премислете, обсъдете, преценете всички плюсове и минуси, всички последствия. Звездите не обичат необмислените действия, но предпочитат внимателното и щателно обмисляне.

Скорпион – Обмислете важните стъпки, които ще предприемете в близко бъдеще. Този ден не е подходящ за извършване на непланирани покупки. Склонни сте към разточителство, можете да похарчите значителна сума за дреболии.

Стрелец – Възможно е да се появят нови планове. Необходимо е обаче да бъдете търпеливи, защото ще отнеме известно време, преди да започнете да ги реализирате. Настроението се подобрява, отварят се някои нови възможности.

Козирог – В началото на деня може да сте раздразнителни и нетърпеливи, ядосани за дреболии, недоволни от всички около вас. Но ситуацията бързо се променя към по-добро, положителните тенденции бързо набират сила. Ще има възможност да видите стари приятели.

Водолей – Това е подходящ момент да започнете да предприемате конкретни действия за изпълнение на планираното по-рано. Можете да поемете водещата роля в любовната връзка. Имайте предвид обаче, че прекалената упоритост няма непременно да се възприеме положително.

Риби – Бъдете готови да импровизирате: това не само помага за постигане на успех, но е и много вдъхновяващо. Оригиналността на вашите преценки се харесва на другите. Активната почивка ободрява и вдъхновява.

Съветите на Фортуна

Ден на пасивността. Желателно е да го прекарате в мир и самота. Не е нужно да започвате нищо ново, но трябва да завършите това, което вече сте започнали. Правете всичко бавно, ако искате да избегнете пренапрежение и нервни сривове. Защитете се от случайни контакти, от изненади. По-добре е да седите в усамотение, да мълчите, да размишлявате върху живота си, може би дори да преразгледате възприятието си за света. В резултат на това ще получите нови сили и добро настроение.

На този ден всички хора трябва да слушат вътрешния глас, тъй като на този ден всичко е знак. С всяка незначителна информация мъдростта може да дойде при вас.

Препоръчителни са очистителните процедури. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети