Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 06.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 06.06.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 06.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас

Овен – Трябва да наваксате с ангажиментите, които сте имали от предните дни и не сте успели да свършите. Подхождате към проблемите по професионален начин, знаете всички отговори и предлагате решения. Колегите се доверяват на вашите съвети.

Телец – Обърнете нова страница и спокойно гледайте към живота. Оставете тревата да расте над старите вражди. Дайте прошка. Насладете се на съживяване на старите контакти. Условията са идеални за това.

Близнаци – На многолюдни места се опитайте да не привличате внимание към себе си. Това не е най-добрият ден за споделяне на идеи, създаване на приятелства или търсене на съмишленици. Не са изключени значителни разходи, които бихте могли да избегнете, ако сте по-внимателни.

Рак – Бъдете внимателни. Днес дори дребните незначителните грешки могат да се окажат сериозни проблеми. Около вас хората са по-склонни да критикуват, отколкото да ви подкрепят, и това ви кара да се чувствате некомфортно.

Лъв – Въпреки трудностите, вие оставате оптимисти и не изоставяте вашите планове. Този подход помага за постигането на отлични резултати в работата, както и бързото разрешаване на въпроси, които са важни за вас и вашите близки.

Дева – Ще можете да свършите това, което сте планирали, да завършите работата, която сте започнали по-рано. Деловите преговори ще вървят добре, включително на най-високо равнище. Общувайте и укрепвайте социалните си контакти.

Везни – Днес е по-добре да се откажете от активен социален живот и да се ограничите само в поддържането на целеви полезни връзки. Това е добър ден за закупуване на продукти, лекарства, необходими дребни неща и дрехи за дома и бита.

Скорпион – Денят не е от най-леките, но вашата активност и решителност ще ви помогне да се справите без труд с всички задачи и да следвате целите си. Днес може да се заемете с уреждане на личните въпроси.

Стрелец – Успех ще постигате без особени затруднения. Вместо да действате обаче спокойно и последователно, ще се впуснете да вършите всичко, без да се запитате дали това е необходимо. А трябва да се избягват напразните усилия.

Козирог –Днес предимно разчитайте на собствените си сили. Да се обърнете към някого за помощ, за съжаление е почти безсмислено. Малко вероятно е съветите да се окажат полезни: твърде често хората ги дават без да разбират добре ситуацията.

Водолей – Днес могат да възникнат трудности. Старайте се да запазите спокойствие. Докато не бързате и вземате добре обмислени решения, звездите ще подкрепят вашите начинания. Не е желателно да предприемате кардинални мерки.

Риби – Днес е един от онези дни, когато нямате нищо против да се уедините. Ако не можете да живеете без комуникация и контакти,  поне се ограничете до най-подходящите, надеждни и полезни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Първата половина на деня е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само чрез прояви на дипломатичност и  добронамереност може да се избегнат конфликтите. Не се препоръчва да пребивавате дълго време на многолюдни места, изобщо добре е да се избягва както колективната и групова работа, така и местата, където има много народ. Вибрациите на деня са такива, че вложените усилия ще се възвърнат в кратки срокове и ще ви донесат повече от вложеното.

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Посещение при фризьор не се препоръчва.

Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати