Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 06.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 06.08.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 06.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Това е ден на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие

Овен – Добър ден за интелектуални занимания от всякакъв вид: писане на статии и писма, подготовка на документация, договаряне, изучаване, интервю и т.н. Чувствате силно привличане към представители на противоположния пол.

Телец – Определете посоката на своята дейност и започнете да изпълнявате плановете за днес. Характерна ще е повишена емоционалност. Възможни са изненадващи неща – неочаквано ще ви посети някой или вие ще решите да направите нещо.

Близнаци – Звездите ви съветват да бъдете предпазливи по отношение на парите и да планирате бюджета си предварително. Днес може да има много суматоха около вас, движение, телефонни разговори, шум. Опитайте се да намерите време да сте на спокойствие.

Рак – Общуването със семейството или приятели от близкото ви обкръжение ще ви зареди с енергия и всички проблеми ще изчезнат сами. Ще изкарате един приятен ден с тях. Решенията на важните  въпроси ще дойдат сами, издигайки се от дълбините на подсъзнанието.

Лъв – Днес по-лесно от обикновено ще изразявате мислите си, ще убеждавате другите, ще установявате контакти. Добър ден за търсене на решения, за провеждане на откровени разговори, за общуване.

Дева – Добре е да направите почистване на дома си, да се отървете от неща, които са загубили своята стойност и не носят полза. Вечерта посрещнете залеза в приятна компания -  ще ви хареса здрача и ще се разсеете от мислите си.

Везни – Днес дори най-малките неща могат да ви раздразнят. Не приемайте прекалено сериозно проблемите на деня и потърсете съвет от другите. Всяка комуникация води до разширяване на хоризонта. 

Скорпион – Благоприятен ден за общуване. Вие сте в състояние да намерите общ език към най-различни хора. Втората половина на деня е много ползотворна, подходяща за различни дейности. 

Стрелец – Вероятни са малки недоразумения, неприятни инциденти, но като цяло денят върви добре. Не се отказвайте от плановете си, дори ако изглеждат нереалистични в момента. Ще отнеме малко време и все пак ще постигнете целта си.

Козирог – Фокусирането върху делата ви е по-трудно. Склонни сте да отлагате всичко за по-късно, да изоставите това, което сте започнали. Добре е, ако има човек наблизо, който може да ви подкрепи, вдъхнови и да ви помогне да се настроите по позитивен начин. 

Водолей –  Вие сте енергични, решителни, готови да поемете рискове, но не винаги мислите за последствията от вашите действия. Звездите съветват да бъдете по-внимателни с парите, тъй като неочаквани ситуации не са изключени.

Риби – По-добре е да не отлагате нищо дълго време, защото влиянието на положителните тенденции намалява с течение на времето и по пътя се появяват все повече препятствия. Вечерта е подходяща за среща с роднини, малък домашен празник.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес Вселената ни подарява енергията на радостта. Всеки може да почувства веселата страна на живота и да разбере, че въпреки многото трудности и проблеми: животът е прекрасен! Днес дори най-мрачните песимисти ще намерят за себе си много причини за радост и бъдещето няма да изглежда толкова безнадеждно за тях. Ако въпреки всичко не ви е весело, а усещате някаква тежест, трябва да се замислите дали вървите по правилния път. Би било добре да намерите повод за празнуване.

Този ден не е предназначен за преодоляване на трудностите. По-добре е да отложите решаването на сложни проблеми за следващите дни. Това е ден на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие. Ако излъчвате тези енергии ще привлечете към себе си късмет и успех, тъй като това, което излъчваме от себе си, същото привличаме в отговор.                


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети