Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 07.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 07.01.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 07.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Марс се премества във вашия ресурсен сектор. До 3 март е подходящ момент да работите по въпросите на самочувствието или сигурността. Можете да бъдете по-уверени в печеленето на пари, но може и да сте склонни към импулсивно купуване! 

Телец - Марс се премества във вашия знак днес до 3 март. Въпреки че този транзит може да бъде вълнуващ и енергизиращ, понякога може да ви накара да се чувствате напрегнати, ако не намерите подходящите места за изразяване. Добре е да следите да не изпитвате прекалено голям гняв. 

Близнаци – Денят може да ви постави пред дилемата да избирате между двама човека. По-добре да не вземате страна. Също така не забравяйте да намерите време да се погрижите за себе си и да си починете малко - не само се нуждаете от това, но и го заслужавате.

Рак –  Днес нещата вървят сравнително добре на работа. Никакви спешни проблеми не изискват вашето внимание и затова няма нужда да се стресирате за нищо. Финансите ви се нуждаят от по-сериозно и отговорно отношение. 

Лъв – Най-накрая е време да се сблъскате с проблеми, които измъчват връзката ви и да намерите решение. Направете го сега, иначе ще стигнете до точката, в която няма връщане и в крайна сметка ще трябва да се справите с много по-лоши обстоятелства в бъдеще.

Дева – Днес планетарното разположение не изглежда благоприятно за вас по отношение на парите. Понастоящем всяко ваше действие е от значение, така че се опитайте да избягвате всякакво нестабилно или безотговорно поведение.

Везни – Днес ще бъдете позитивни и оптимистични, тъй като звездите обещават да имат благоприятно влияние върху вас! Пълни сте с енергия и динамика и това ви позволява да се възползвате от всяка възможност, която пресича пътя ви.

Скорпион – Има семейни въпроси, които ви предизвикват стрес, но днес ви липсва малко обективност. Не можете да видите нещата такива, каквито са, преувеличавате проблемите в собствения си ум.

Стрелец – Вашият свръхентусиазъм и импулсивност могат да ви подведат да направите грешки, а вашите необмислени действия ще застрашат стабилността на живота ви. Не забравяйте да слушате внимателно съветите, които ще ви даде някой, който държи дълбоко на вас.

Козирог – Спокойни сте и съсредоточени и можете да се справите с всичко, без паника или безпокойство. Някои малки препъни камъни, не ви притесняват, тъй като скоро ще ги разминете. Нещата се развиват добре в личния ви живот и това ви прави щастливи.

Водолей – Днес сте в революционно настроение и това, съчетано с положителен планетарен фон, ви дава необходимия тласък, за да направите необходимите промени, които ще преобразят живота ви към по-добро.                                                                                         

Риби – На работното си място ще изпитвате трудности, но ако работите заедно с доверени партньори, ще можете да се справите с тях. Личният ви живот всъщност е наред, така че не се фокусирайте върху дребни подробности, тъй като това ще доведе само до спорове.                                  

Съветите на Фортуна

Денят е активен, но не толкова агресивен като предния, а вече по-мек. Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки сред природата, за да усетите енергията на стихиите и да ви „прочисти“ вятърът.

Луната се движи на празен ход от 07:56 часа до 10:56 часа. Време, в което не трябва да купувате и предприемате нищо важно.                                                                                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети