Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 07.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 07.02.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 07.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията

Овен – Днес бъдете предпазливи в делата и думите. Не реагирайте болезнено на критика, нека тя да стимулира развитието ви. Някои ще получат неочакваната новина.  Мнозина ще посветят време за решаване на семейни въпроси.

Телец – Трябва да помните, че е невъзможно да обхванете безкрайността, така че не поемайте това, което не влиза в кръга на вашите отговорности. Можете да разчитате на подкрепата на избрания от вас човек - той прави всичко възможно да докаже своята любов и преданост.

Близнаци – Вашата предвидливост и смели решения ще увеличат шансовете за успех. Жизненият ви потенциал постепенно се увеличава, което ще се отрази на увеличаването на сексуалната привлекателност и личния чар.

Рак – Желанието за промяна отново ще ви завладее, но какво точно искате да промените, вие сами още не сте решили. Затова си купите нови дрехи или гледайте някой нов филм и се успокойте - сега не е време за големи промени.

Лъв – Време е да завършите нещата и да не отлагате нищо, за да избегнете ефекта на снежната топка. Непредвидени обстоятелства могат драстично да променят плановете ви, но по-късно ще разберете, че всичко това е за по-добро. Възприемайте философски нещата.

Дева – Денят е благоприятен за установяване на делови отношения и за укрепване на партньорствата. Пребивавайте по-често в компанията на хубави хора. Старайте се правилно да ядете, достатъчно да спите и повече да бъдете на чист въздух.

Везни – На този ден на Везните ще им помогне естественият им чар. Освен това във всичко - разговори, работа и лична сфера. Дори началниците ви няма да ви критикуват, когато забележат вашата мила усмивка.

Скорпион – Денят е много благоприятен за вас. Леката и позитивна нагласа ще ви позволи да успеете във всички области на живота. Жизненият ви потенциал е на високо равнище. Вашият необичаен поглед върху нещата може да изненада дори близките хора.

Стрелец – Не се поддавайте на провокации. Добре е да завършвате текущите дела, но не трябва да предприемате нови. Само свежите идеи или новата стратегия могат да ви донесат желания успех.

Козирог – Избягвайте критиките, когато общувате с близки. Не се изключват загуби днес, затова се откажете от покупките, особено големите. Вашата целеустременост и упоритост, както и постоянството ви ще ви помогнат да постигнете целите си.

Водолей – В този ден ще им върви само на оптимистите. Пребиваването в тълпа, общуването в шумна компания или за празненства, днес не е много подходящо и може да предизвика емоционален дискомфорт и дори да доведе до конфликти.

Риби – Днес трябва да се грижите за сърдечно-съдовата система, да намалявате физическото натоварване и да почивате повече. Занимавайте се с неща, които ви носят радост. Денят е добър за покупки, но не много големи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има двойствена характеристика – едновременно е позитивен и в същото време негативен. Ако днес нещо не ви се получава така както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това означава, че е време нещо да промените. Ако нещата ви се нареждат много добре, усещате, че късметът е с вас, тогава означава, че сте на правилния път. Ден за анализ и отделяне на черното от бялото. Доверете се на интуицията си, определете истинските си цели и се противопоставяйте на изкушенията. Избягвайте конфронтациите.

Благоприятно време за общуване с близки, роднини, молитва, медитация. Добър ден за търговия и финансови операции, но избягвайте участие в съмнителните мероприятия и вземане на бързи решения. Не губете чувството си за хумор, то ще ви помогне достойно да излезете и от сложните ситуации.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати