Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 07.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 07.05.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 07.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Звездите весело ви махат и ви изпращат поздрави. Днес много представители на вашия знак ще бъдат късметлии и избраници на съдбата. Работата ще ви спори, проблемите изчезват, животът ще върви с песен. 

Телец – Излъчвате вътрешно спокойствие, което другите намират за очарователно. Звездите имат добри новини за вас. Но не се усмихвайте толкова широко, защото ще привлечете вниманието на по-малко късметлиите ваши противници. 

Близнаци – Днес избягвайте да се занимавате с трудни и сложни задачи. Проверявайте внимателно всяка информация. Знаете как да убедите хората и можете да покажете ораторските си таланти дори в интернет.

Рак – Днес действията ви трябва да бъдат много добре обмислени. Не е най-доброто време за общуване с държавните органи и представители на властта. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате. 

Лъв – На семейният небосклон се събират облаци. Не трупайте обиди в себе си. Обсъдете ситуацията с близките, но не влизайте в противоречия с тях. В противен случай нещо дребно и маловажно, може да стане причина за по-сериозен конфликт. 

Дева –Днес ще бъде успешен и ползотворен ден. Ако правилно преразпределите задачите си за деня, ще успеете да постигнете добри резултати. Знаете как да вземате бързи решения. Не проявявайте арогантност и споделяйте опита си с колегите си. 

Везни – Денят не е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници, но е подходящ за тиха и спокойна работа, може и домакинска да е Подредете нещата, изхвърлете натрупаните боклуци.

Скорпион – Може с думите си да засегнете чувствата на някого. Във ваш интерес е да бъдете по-меки с хората. Трябва да действате внимателно, не правете и не казвайте нищо, за което може да съжалявате по-късно. 

Стрелец – Вие сте най-несериозният знак на зодиака – не, не, звездите не ви осъждат, а по-скоро ви се възхищават на способността ви да намирате приключения. Но сега не е моментът за такива. Може да си навлечете неприятности.

Козирог – Добре е да не се претоварвате с ненужна работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, така че намалете темпа или ако можете да си позволите повече почивка. По-добре да разчитате на логиката, отколкото на интуицията. 

Водолей – Добре ще е да отложите важни бизнес срещи и преговори. Сведете контактите си до минимум. С лица на ръководни постове не влизайте в дискусии и още по-малко да търсите своите права. 

Риби – Енергията на деня е доста напрегната. Запазете спокойствие, в противен случай едва ли ще избегнете конфликтите, а хармонията на деня не трябва да се разваля с разправии. Въздържайте се от дела, които изискват твърде активни действия. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В 13:46ч има Пълнолуние в знак Скорпион. Като всяко Пълнолуние и това носи енергията на промяната. Насочете енергията си в творческа посока. Не огласявайте плановете си, не обсъждайте парични въпроси. Бъдете внимателни с постъпващата информация. Ако е възможно, откажете се да вземате важни решения, не изяснявайте отношенията си и избягвайте потенциално стресови ситуации. Колкото по-спокойно прекарате периода на Пълнолуние, толкова по-добре.

През периода, когато Луната преминава през знака Скорпион, се появяват тъмните страни на човешката природа. И в Пълнолунието тези качества се разкриват напълно. Психиката е уязвима. Хората стават подозрителни, склонни да търсят под вола теле. Могат да реагират остро дори на безобидни неща. По-добре е да намалите броя на контактите като цяло.

Може да се засилят симптомите на настоящите заболявания. Внимателни и предпазливи трябва да са тези, които шофират, работят с оборудване, инструменти или химикали. Бъдете съсредоточени, не пренебрегвайте мерките за безопасност.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети