Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 07.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 07.10.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 07.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще трябва да преодолеете проблемите и трудностите, които различни хора ще ви създадат, да защитите вашите интереси в работата (бизнеса). Понякога трябва да имате достатъчно мъдрост и да премълчите на различни коментари.

Телец – Днес трябва да се вгледате внимателно в хората около вас, да анализирате информацията - вероятно ще можете да разберете недоброжелателите или клюките във вашата среда. Очакват се неприятни ситуации, които могат да ви вбесят.

Близнаци – Може да почувствате апатия и липса на енергия, някой може да донесе неприятни новини или да ви разочарова. Важното сега е да се поддържа баланс между емоция и разум. В любовта звездите ви съветват да бъдете по-рационални.

Рак – Могат да ви очакват различни разочарования, негативни емоции. Опитайте се да не приемате всичко присърце, за да не изпитате излишен стрес. Обърнете повече внимание на любимия човек, семейството, родителите. Опитайте се да подобрите атмосферата у дома.

Лъв – Днес си струва да правите планове за бъдещето, да анализирате информация, да планирате бизнеса и кариерата си в близко бъдеще. Увереността в себе си, която чувствате, има положителен ефект и върху обкръжението ви. Знаете как да се озовете на правилното място в точното време.

Дева – Денят е благоприятен за различни неща, енергията ще тръгне в правилната посока и ще донесе добри резултати. Вие сте работохолици. Трудно ви е да не мислите за работа. Някои хора около вас няма да бъдат приятелски настроени и ще се чудите защо се държат така.

Везни – Този ден обещава да бъде успешен и продуктивен. Умът ви ще бъде силно повлиян от чувствата и интуицията. Време да внесете повече сигурност в живота си. Звездите ви съветват да определите приоритетите си - това може да е свързано с пари, личен живот или работа.

Скорпион – Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата по-внимателно. Денят е добър за дома и семейството, когато ежедневните задължения не предизвикват вътрешна съпротива, но доставят удоволствие.

Стрелец – Понякога е необходимо да се използват различни предпазни мерки. Достатъчно разумни сте, за да защитите деловите (бизнес) интересите си в критични ситуации. Очаквате големи промени във вашата среда, но реалността изглежда различна, напразно губите творческата си енергия.

Козирог – Изненадайте любимия човек по необичаен начин, ако имате достатъчно въображение, всичко може да се промени в положителна посока. Важно е да поддържате добро и позитивно настроение.

Водолей – Важно е да използвате дипломатическите си маниери при общуване. Някой насърчава творческото ви любопитство и желанието за нови знания. Направете нещо в полза на по-добър външен вид и добро настроение.

Риби – Ако е възможно, прекарайте деня сами. Потънали в дълбоки размисли, вие чудесно и ясно ще осъзнаете смисъла на събитията от миналото и връзката им с настоящето. Ще почувствате вътрешно облекчение едва след като искрено споделите нещо с близък човек.

Съветите на Фортуна

Необходимо е да сте внимателни към всичко, което получавате и идва към вас в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно.  Може да мине известно време и ще оцените това, което сте получили – не само материално, но и духовно.

Необходимо е да се развива щедрост и умение да отдаваме на другите. Не само да получаваме, но и да можем да даваме. Раздайте своите ненужни неща на нуждаещите се. Не трябва да има съжаление за онова, което давате. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна и ви се повдигне, значи са вредни за вас и трябва да ги избягвате.

Полезно е да се срещате с приятели, да установявате отношения, да обменяте енергия и да се радвате на живота. В този ден е хубаво да бъдете щедри, да не се скъпите на подаръци, добри дела и положителни емоции. Не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, нужно е да избягвате конфликтите на всяка цена.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети