Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 07.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 07.11.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 07.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Преди обед може да се почувствате объркани, губите обективност, дори да не го осъзнавате. Не бързайте да предприемате нищо важно, нито вземайте решения. По-късно ще сте на друг акъл и ще виждате нещата по съвсем различен начин.

Телец –Не се хвърляйте от крайност в крайност. Последователността и готовността да се движите към целта постепенно, преодолявайки едно след друго препятствията, днес е много важна. Колкото и сериозни да са трудностите, не трябва да губите увереност в себе си!

Близнаци – Полагате усилия, които дават добри резултати. Стремите се към хармония. Не е желателно да използвате този ден за търсене на нови съюзници и приятели. Много лесно може да изпаднете в заблуда, особено първата половина на деня.

Рак – Възможно е да имате емоционални трудности с близкото обкръжение. Постарайте се да се настроите за положителни емоции, макар че е възможно, да усетите пристъпи на лошо настроение и меланхолия.

Лъв – Премисляйте внимателно, преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната ви дума може да предизвика обида у любимия човек. Последствията от всяка ваша фраза са непредсказуеми, затова е по-добре да държите езика зад зъбите си.

Дева – Трудолюбието ви е достойно за похвали, а и вие отлично умеете да запазвате спокойствие, даже и в стресови условия. Само имайте предвид, че днес сте склонни към преувеличаване и всъщност не всички проблеми са толкова сериозни, както сега ви се струва.

Везни – Денят е съвсем подходящ за пълно разпускане. Прекарайте го така, както ви подсказва вътрешният глас. Не обръщайте внимание на чуждите съвети. Ако се чувствате уморени, намалете физическото си натоварване или въобще се откажете от него. Наспете се добре.

Скорпион – Не се предавайте на унинието – доброто настроение и оптимизъм са необходими за движението ви напред. Затова за този ден трябва да си планувате занимания, които водят до добро разположение да духа.

Стрелец – Днес трудно ще се ориентирате в ситуацията: интуицията няма да ви подсказва нищо, а логиката ви също ще куца. В такава ситуация има само един надежден способ да избегнете грешките – да не предприемате абсолютно нищо.

Козирог –Показвате добри технически и организационни умения. Отдавате предимство на задълженията. Действайте бавно, тъй като прибързаността води до грешки. Чувствен ден, в който може да изразите собствените си потребности.

Водолей – Преди обяд ще сте склонни към непостоянство и бягство от реалността. Склонни сте да се сърдите за незначителни неща. Конфликтите са пречка за добър диалог и ограничават възможностите ви.

Риби – Хората, нуждаещи се от вашата помощ, ще се окажат неочаквано твърде много и няма да е толкова лесно да подкрепите всеки. Добре би било, ако умеете да казвате „не” любезно и категорично.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Преди обед влияние ще оказва съвпадът на Луната с Нептун. В този период пред очите ни пада розова пелена и виждаме нереално случващото се. Трудно се откриват подводните камъни и течения. Проблемите ни се струват незначителни и не можем реално да преценим опасностите. Лесно се изпада в заблуждение. Не приемайте да ви убеждават в нищо. Пазете се от кражби в този период на обществени места, в обществения транспорт, МОЛ-ове.

Способността за работа ще намалее леко, концентрацията на вниманието ще изисква повече усилия, яснота на мисленето ще липсва -  лесно може да се обърквате, да забравяте, да загубите нещо. По това време е по-вероятно да се потопите в спомени.  Относно здравето: има повишен риск от отравяне от храна или лекарства.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети