Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 08.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 08.04.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 08.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще бъдете разсеяни, трудно ще се концентрирате. Малко ще ви е трудно при това положение, но се мобилизирайте, за да завършите цялата работа, която сте започнали. Купувайте само неща, които отдавна сте обмисляли.           

Телец – Климатът на работното място ще бъде неблагоприятен. Вместо среда на сътрудничество и взаимопомощ, вероятно ще се почувствате като във военна зона. Ограничете емоциите и се старайте да избягвате конфликтите.

Близнаци – Днес ще бъдете по-чувствителни от обикновеното, но и по-склонни открито да казвате какво мислите. Внимателно подбирайте думите, тъй като другата страна може да разбере всичко погрешно. Не давайте обещания, ако не сте сигурни, че ще можете да ги изпълните.

Рак –  Внимавайте да не надценявате своите възможности. Използвайте шансовете си, но не рискувайте. Сега трябва да имате чувство за мярка, за да избегнете прекомерни разходи и прибързани решения, които могат да доведат до загуба.

Лъв – Днес трябва да се вслушвате по-малко в мненията на други хора и да разчитате повече на себе си. Бъдете внимателни при пътувания – възможни неприятности по пътя. Проверете личните си документи и дали всичко е наред.

Дева – Денят може да бъде труден за мнозина. Бъдете наблюдателни и се старайте да не пропуснете нещо важно. Не бъдете твърде доверчиви, тъй като ще има хора, които ще искат да се възползват от вас. Повече предпазливост!

Везни – На работното място редица неотложни проблеми или неуредици ще ви раздразнят и ще забият клин между вас и вашите колеги. Опитайте се да не реагирате прекалено остро и не правете нищо прибързано. 

Скорпион – Вие сте активни и неспокойни, претоварени от противоречиви идеи и е трудно да решите какво да правите по-напред. Въздържайте се от дела, които изискват твърде активни действия. Не пилейте енергията си в различни посоки.

Стрелец – Действайте решително, не се страхувайте от трудности. Това не е лек ден, но можете да успеете или поне да избегнете сериозни загуби. Много важен е отговорният подход за решаване на проблемите.

Козирог – Може да се случи така, че с грубите си думи неволно да нараните нечии чувства. Във ваш интерес е да бъдете по-деликатни с хората. Трябва да действате внимателно, да не правите или да казвате нищо, за което по-късно бихте могли да съжалявате.                                            

Водолей – Интуитивното възприятие може да доведе до грешки, така че е по-добре да разчитате на логиката, а не на интуицията. Днес можете да чуете напълно противоположни мнения за себе си. Не се изненадвайте, просто всички хора са различни и ви възприемат от различни гледни точки. 

Риби – Дори да изпитвате неодобрение от страна на другите, настоявайте на своето и действайте, както сметнете за добре. Покажете своята индивидуалност и защитете ценностите си. Ако нещо ви е неприятно, не го крийте в опит да угодите на някого.                                            

Съветите на Фортуна

Денят е малко опасен. Нищо важно да не се започва днес. Въздържайте се от загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си и икономично ги изразходвайте. За предпочитане е повече да се мълчи, по-малко да се говори. Днес не трябва да се обиждате, ако ви ругаят или критикуват, а да обърнете внимание какво ви казват, защото това ще помогне да отстраните недостатъците си.

Започналите болести са опасни. Този ден се счита за един от най-опасните за здравето. Заболяване, възникнало сега изисква незабавна медицинска помощ. Денят е свързан с енергообмена на клетъчно равнище. Благоприятно време за комплексно изчистване на организма и водни процедури. Неблагоприятно за стоматологични процедури. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети