Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 08.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 08.07.2021

Дневен хороскоп – четвъртък – 08.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Опитайте се да се отпуснете максимално и да забравите за всички сериозни притеснения, които ви натежават през последните дни. Вярвайте в доброто и всичко ще се получи както трябва. За щастие около вас има много хора, на които можете да се доверите и да ви подкрепят.

Телец – Днес е възможно главоболие или друго здравословно неразположение. Крайно време да се посветите на ангажиментите си извън работата. Ако отдавна не сте посещавали родителите си или други роднини, днес ще бъде повече от добър ден за това. 

Близнаци – Прекарайте деня по възможност на спокойствие и поддържайте добро настроение. Ако чувствате, че вече не можете да се справите със стреса, разходете се на чист въздух.  Препоръката е днес да не се занимавате с всякакви „земни“ дела. 

Рак – Денят може да донесе много приятни изненади или емоции. Не задържайте лошите мисли в главата си. И ако наблизо се появят агресори, абстрахирайте се от общуването с тях. Вие знаете как да се контролирате, така че няма да ви е твърде трудно.

Лъв – Денят ще ви донесе много положителни емоции. Правете добро и околните определено ще го оценят, ще ви разпознаят като безусловен лидер. Просто не се увличайте и се отпуснете напълно. Луната може да ви подложи на тест в най-неочаквания момент. 

Дева – Трябва да бъдете по-внимателни към поведението си. През първата половина на деня са възможни някои напрежения и провокации. Не забравяйте, че през този период лунният хороскоп категорично забранява да бъдете груби, да повишавате тонуса си, като се карате с други хора. 

Везни – Хубав ден за всички. Ако използвате наличните възможности правилно, ще можете да си осигурите благоволението на Луната за дълъг период. По-лесно е обаче да унищожите всичко, отколкото да го създадете. Дразненето, нервността, лошите мисли ще навредят на първо място на вас, а не на човека, към когото са насочени.

Скорпион – Денят не носи за вас никакви проблеми. Има обаче препоръки, които трябва да се спазват. Гневът и дори лошите мисли могат да създадат проблеми в личния ви живот и кариерата за доста дълъг период. Обмислете това и се контролирайте.

Стрелец – Днес се старайте да запазите добро настроението си. На пръв поглед това е просто, но когато на всяка стъпка се срещат дразнители и агресори, може да бъде доста трудно да се контролирате. Считайте това за предизвикателство и бъдете готови за него. 

Козирог – След обяд напрежението ще започне да отслабва. Препоръчително е да общувате с близки, приятели, роднини. Прекрасните искрени разговори ще донесат само положителни емоции, ще се уверите, че имате надежден тил, че имате с кого да се консултирате и на кого можете да разчитате.

Водолей – Наоколо цари положителна енергия, така че трябва само да правите добро. Но не се отпускайте напълно, тъй като могат да възникнат конфликти, дори от нищото. Избягвайте ги с всички сили, отказвайте да общувате с хора, които предизвикват у вас негативни емоции.

Риби – Поддържайте доброто си настроение, опитайте се да бъдете изключително в позитивно настроение и ако се чувствате раздразнителни, сменете обкръжението, превключете, заемете се с любимото си хоби.

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. В този ден може да получите даже изцеление от нещо – практически от само себе си, без вашето пряко участие.

Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правили с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.

Луната е на празен ход от 07:21 часа до 16:52 часа. През това време не трябва да се предприема нищо важно.                            


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати