Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 08.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 08.08.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 08.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално

Овен – Вие сте неустоими, но звездите ви съветват да не злоупотребявате с този дар. Може да имате склонност да манипулирате други хора, за да задоволите вашите собствени нужди, но трябва да бъдете внимателни с това, за да не се обърне ситуацията срещу вас.

Телец – Сегашните обстоятелства са такива, че днес не ви е лесно да осъзнаете привидно простите неща. Изкушението да се отпуснете, да злоупотребите с вашия чар, късмет, авторитет или някаква власт не е изключено.

Близнаци – Звездите ви напомнят, че сега не всичко зависи от вас, съветват ви да действате внимателно. Големи промени са възможни, само ако не бързате. За да сведете до минимум рисковете, внимателно анализирайте всички плюсове и минуси.

Рак – Ако искате да се покажете на света в истинска светлина, трябва да преодолеете собствената си инерция. Луната във вашия творчески пети дом подчертава важността на самоизразяването.

Лъв – Трябва да сте по-внимателни с опитите да се приспособите към ситуацията или да обърнете събитията в своя полза. Старайте се да се придържате към установените правила и традиции, а също така действайте единствено в границите на приличието.

Дева – Уви, днес няма да сте разглезено дете на съдбата. Този ден изисква да сдържате емоциите си. Ще трябва да правите не това, което искате, а това, от което има нужда в съответствие с настоящите условия и ситуация.

Везни – Има много възможности за успех, ако сте общителни, любознателни, способни да покажете гъвкавост. В името на една важна цел си струва да проявите готовност да поемате рискове, да пожертвате нещо, да поемете допълнителни задължения.

Скорпион – В този ден от особено значение на първо място проявяването на предпазливост във всичко. Въвличането ви в интриги не е изключено, в резултат на което може да бъдете обвинени за всички грехове.

Стрелец – Можете да бъдете провокирани да се включите в играта на някой друг. Не се опитвайте да рационализирате творческите си импулси, вместо това просто оставете въображението си да тече свободно, без да правите нищо особено.

Козирог – Не си позволявайте да седите бездейно днес, ще бъде непростима грешка да пропуснете такива благоприятни условия за действия. Упоритостта е подходяща при решаването на много въпроси, ако искате да запазите спечелените преди това позиции.

Водолей – Денят ще добави вълнение и креативност към вас, ще ви даде необходимия тласък за реализиране на идеите ви. В същото време се повишава общата уязвимост и може да доведе до раздразнителност.

Риби – Вашият оптимизъм е напълно оправдан: успешната комбинация от обстоятелства ще позволи да се разрешат редица проблеми или да се направи крачка напред. Блестящи идеи ви идват една след друга, защото днес Луната активира деветия дом.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:53ч не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Това е време на дълбоките личностни промени. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време.

След 14:53ч. негативните действия и постъпки могат да имат бъдещи последствия. Конфликтите могат да възникнат от нищото. Препоръчително е да се избягват контакти, особено с непознати хора. Нищо не се случва случайно. Всичко, което възниква е свързано с нерешените ви проблеми от миналото. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на тези емоции, а да запазите спокойствие.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети