Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 08.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 08.10.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 08.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – За вас ще е характерна самоувереност и напористост. Успешно общувате и умеете да убеждавате другите в това, което искате. Днес е по-лесно да вземате финансови решения, тъй като сте в състояние обективно да претегляте всички плюсове и минуси.

Телец – Поддържането на здрав разум трябва да бъде вашият основен приоритет в момента. Ще се сблъскате със задачи, които на пръв поглед смятате за сложни или неразрешими. Не се страхувайте да опитате напълно ново решение или да получите съвет и помощ от другите.

Близнаци – Денят е с позитивна енергия. Може да не се притеснявате за нищо. Въпреки това не се отпускайте напълно. Неподходящо е да се изпитва меланхолия и униние. Търсете поводи за забавление и радост.

Рак – В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после може да стане по-леко. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, но се пазете от общуване с агресивно настроени хора, както и от битови инциденти.

Лъв – На работното място или в друга област са възможни някои промени, които ще променят правилата на играта. Това носи рискове, но и отваря нови възможности. Страстта ви се пробужда и ставате по-активни. Може дори да решите да предприемете нещо приключенско.

Дева – Може да се появят мрачни мисли, но не трябва да се приемат твърде сериозно. Внимателно подбирайте компанията си, защото негативно настроените хора също ще допринесат за лошото ви настроение и потиснатост.

Везни – По-добре е да не се занимавате с домакински дела днес, тъй като те няма да донесат нужното удовлетворение, а само ще доведат до загуба на сила и униние поради посредственото прекарано време.

Скорпион – Възможно е да се появят обстоятелства, които да объркат плановете ви за деня. Пестете енергията си, не се насилвайте да правите нещо, което не ви се прави. Самоконтролирайте се и бъдете готови да посрещнете всяка нова възможност.

Стрелец – Колеги или приятели могат да ви помолят за помощ. Добре е да им окажете съдействие и подкрепа в каквото можете, но не се натоварвайте! В противен случай енергията ви ще се изчерпи бързо и ще ви липсва сила да се справите със собствените си дейности. 

Козирог – Не си позволявайте да седите бездейно днес, ще бъде непростима грешка да пропуснете такива благоприятни условия за действия. Упоритостта е подходяща при решаването на много въпроси, ако искате да запазите спечелените преди това позиции.

Водолей – Може да изпитате вдъхновение и да имате творчески подем. Използвайте всяка възможност да проявите своите таланти. Ако имате неприятности днес, приемайте всичко без излишни емоции.

Риби – Намирате се в състояние на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Това ви позволява да владеете ситуациите и взаимоотношенията си. Не избързвайте в нищо. Влагайте повече разум в действията си.

Съветите на Фортуна

Ден е за стремителни действия, творчески подем и вдъхновение. Вдъхновението ще посети всички, които не изпуснат момента и го използват правилно. Енергията на деня е мощна и може да подпомага бързите дела. Не трябва да оставате дълго в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Стремете се да бъдете честни и справедливи във всичко.

Лесно върви колективната работа. През този ден е добре да се провеждат митинги, събрания, колективни обсъждания и други масови мероприятия. Успешен ден за провеждане на спортни състезания. Много благоприятен ден за смяна на местоработата. Благоприятно за пътуване.

Могат да се появяват емоции, за съществуването, на които и не подозирате. Настроението ще е променливо. Препоръчва се този ден в дома да имате постоянно запален огън и да опушите пространството с благовония.                                                                 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати