Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 09.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 09.01.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 09.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен - Добър ден за интелектуална и творческа дейност. Емоционалният фон е неблагоприятен и това може да се отрази както на деловите, така и на личните отношения. Вие сте нетърпеливи и лесно избухливи, често ще спорите заради самия спор.

Телец - В сутрешните часове бъдете внимателни - всякакви прояви на инат, агресия и егоизъм могат да имат неприятни последици. Постепенно през деня положителните тенденции ще набират скорост и ще се почувствате по-уверени.

Близнаци - Благоприятен ден за решаване на всякакви проблеми, свързани с работата. Ако действате решително, имате голям шанс работите ви да завършат успешно. Много хора ви харесват, а самите вие не оставате безразлични към нечий друг чар. 

Рак - Независимо от факта, че ситуациите се развиват засега добре, вие продължавате да преживявате притеснения и да изпитвате безпокойство. Напрежението ви може да снеме открит разговор с близък приятел.

Лъв - Ще съобразявате бързо, ще действате незабавно и ще оставите назад всички конкуренти и съперници. Склонни сте да направите компромис на тези, с които преди сте имали диаметрално противоположни позиции.

Дева - Чудесен ден за работа, където се изискват специални умения. Способни сте да се концентрирате върху важното, без да изпускате незначителните и дребни детайли. Но не се преуморявайте, което може да доведе до грешки.

Везни - Не си струва усилията да се борите напразно с обстоятелствата, по-добре е да изчакате малко и те ще се променят сами. Можете да размишлявате върху всяка своя стъпка, да претегляте плюсовете и минусите, спокойно да разсъждавате какво и кога да предприемете. 

Скорпион - Вие сте готови да действате решително, не щадите силите си, защото разбирате, че няма да е възможно да постигнете желания резултат без трудности. Избягвайте напразните усилия.

Стрелец - В началото на деня ще реагирате доста емоционално на всички събития, но втората му половина ще се отнасяте не само по-безгрижно, но и по-лекомислено, ще намерите повод да се порадвате на нещо от душа и сърце.

Козирог - Вие сте енергични, изпълнени със сили, настроени решително, така че едва ли нещо ще ви попречи да постигнете успех. Бъдете внимателни, извършвайте само обмислени действия.

Водолей - Ще имате възможност бързо да се справите със сложните въпроси, да намерите отговори на важни въпроси. Много Водолеи днес са просто късметлии. Ще се окажат в точното време на правилното място.

Риби - За никъде не бързайте. Помнете, че всяко нещо си има своето време. Старайте се да бъдете честни и справедливи при вземане на решения, да отчитате не само собствените си интереси, но и интересите на другите.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 10:44 ч. Луната се движи на празен ход и не се препоръчва да започвате важни дейности, нищо ново да не се предприема.

При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск. Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си. Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено.

След 16:00 ч. настъпва време за справедливост и хармония в околния свят. Повечето хора изпитват прилив на енергия, която трябва да се използва в творческо направление. Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни. Трябва да възстановите силите си в хармония и на спокойствие. Това се отнася за тези, които наистина са имали активна дейност.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети