Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 09.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 09.04.20

Снимка:

На този ден не трябва да викате, да показвате агресия, да доказвате правотата си

Овен – Предстои ви да се справяте с трудни ситуации, да вземате отговорни решения. Разчитайте  предимно на себе си. Дори и в най-трудните си моменти, няма да загубите спокойствие и чувството си за хумор.

Телец – Денят за мнозина ще бъде напрегнат и труден. Ако имате важни дела и големи планове, не отлагайте нищо. Колкото по-скоро предприемете действия, толкова по-вероятно е да постигнете желания резултат.

Близнаци – Днес бъдете внимателни към всички дребни неща. Ако обстоятелствата ви поставят пред някакъв избор, много е важно да пресметнете последствията от решението си поне няколко стъпки напред.

Рак – Ако много бързате, можете да попаднете в трудна ситуация. Професионалните отношения могат да бъдат напрегнати. Опитайте се да провеждате колкото е възможно по-конструктивен диалог, за да избягате от открит конфликт.

Лъв – Вие сте решителни и енергични, опитайте се да не отлагате нищо. Този подход дава шанс да постигнете добър успех. Освен това имате късмет. Не е изключено началото на романтична история.

Дева – Ежедневните задължения излизат на преден план. Не е подходящо за инициативи от ваша страна. Емоционалността ви се увеличава. Колкото и да сте уверени в своята правота, не настоявайте упорито на своето.

Везни – Днешният ден е нееднозначен и може да се окаже напрегнат за мнозина. Поради емоционален и физически спад е възможно да имате трудности в общуването с партньорите си и близките хора.

Скорпион – Денят е подходящ за намиране на отговори на някои важни въпроси. Може да имате неочаквани и много успешни идеи. Успехът днес може да дойде дори при тези, които не са много ентусиазирани и се стараят да не се преуморят.

Стрелец – Денят не е от най-лесните, но все още може да е успешен. Постарайте се да се възползвате от неговите предимства. Преди да предприемете нещо, уверете се, че е дошъл правилният момент, в противен случай рискувате да изгубите много енергия.

Козирог – Претеглените решения винаги се оказват по-добри от спонтанните, а добре обмислените стъпки позволяват по-бързо да се постигнат целите. Семейните въпроси може да изискват повече внимание от обикновено.

Водолей – Днес ще трябва да проявите находчивост, за да се справите с нестандартна ситуация. Намерете време да си починете добре, за да имате сила и енергия за следващия ден.  Добро време за укрепване и развитие на отношенията в семейството.

Риби – Този ден няма да бъде лесен за мнозина. Може да се очакват професионални проблеми (ако работите), макар и не толкова сериозни. Ентусиазмът ви за работа има тенденция към понижаване. Слабата концентрация и разсеяност може да ви докарат грешки.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символът на този ден е гълъбът, който носи със себе си мир, хармония, почивка, радост, добри новини. Този ден е изпълнен с много хармонична енергия. Време е да се отпуснете от активните напрегнати дейности, за отдих и пасивност. Ако обаче и предните дни сте били бездейни, когато е трябвало да бъдете активни и действащи, тогава днес може да бъдете унили и тъжни, денят да ви се стори скучен, мрачен.

Този период е добре да се прекара в спокоен ритъм и да не се напъвате да мислите интензивно. Денят е отреден да помогне за възстановяването на силите. Ако почувствате излишък от енергия, по-добре е да се изпрати в творческото русло, за да не отиде в прибързани и необмислени постъпки. На този ден не трябва да викате, да показвате агресия, да доказвате правотата си. Не действайте предизвикателно.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още