Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 09.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 09.04.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 09.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

На този ден не трябва да викате, да показвате агресия, да доказвате правотата си

Овен – Предстои ви да се справяте с трудни ситуации, да вземате отговорни решения. Разчитайте  предимно на себе си. Дори и в най-трудните си моменти, няма да загубите спокойствие и чувството си за хумор.

Телец – Денят за мнозина ще бъде напрегнат и труден. Ако имате важни дела и големи планове, не отлагайте нищо. Колкото по-скоро предприемете действия, толкова по-вероятно е да постигнете желания резултат.

Близнаци – Днес бъдете внимателни към всички дребни неща. Ако обстоятелствата ви поставят пред някакъв избор, много е важно да пресметнете последствията от решението си поне няколко стъпки напред.

Рак – Ако много бързате, можете да попаднете в трудна ситуация. Професионалните отношения могат да бъдат напрегнати. Опитайте се да провеждате колкото е възможно по-конструктивен диалог, за да избягате от открит конфликт.

Лъв – Вие сте решителни и енергични, опитайте се да не отлагате нищо. Този подход дава шанс да постигнете добър успех. Освен това имате късмет. Не е изключено началото на романтична история.

Дева – Ежедневните задължения излизат на преден план. Не е подходящо за инициативи от ваша страна. Емоционалността ви се увеличава. Колкото и да сте уверени в своята правота, не настоявайте упорито на своето.

Везни – Днешният ден е нееднозначен и може да се окаже напрегнат за мнозина. Поради емоционален и физически спад е възможно да имате трудности в общуването с партньорите си и близките хора.

Скорпион – Денят е подходящ за намиране на отговори на някои важни въпроси. Може да имате неочаквани и много успешни идеи. Успехът днес може да дойде дори при тези, които не са много ентусиазирани и се стараят да не се преуморят.

Стрелец – Денят не е от най-лесните, но все още може да е успешен. Постарайте се да се възползвате от неговите предимства. Преди да предприемете нещо, уверете се, че е дошъл правилният момент, в противен случай рискувате да изгубите много енергия.

Козирог – Претеглените решения винаги се оказват по-добри от спонтанните, а добре обмислените стъпки позволяват по-бързо да се постигнат целите. Семейните въпроси може да изискват повече внимание от обикновено.

Водолей – Днес ще трябва да проявите находчивост, за да се справите с нестандартна ситуация. Намерете време да си починете добре, за да имате сила и енергия за следващия ден.  Добро време за укрепване и развитие на отношенията в семейството.

Риби – Този ден няма да бъде лесен за мнозина. Може да се очакват професионални проблеми (ако работите), макар и не толкова сериозни. Ентусиазмът ви за работа има тенденция към понижаване. Слабата концентрация и разсеяност може да ви докарат грешки.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символът на този ден е гълъбът, който носи със себе си мир, хармония, почивка, радост, добри новини. Този ден е изпълнен с много хармонична енергия. Време е да се отпуснете от активните напрегнати дейности, за отдих и пасивност. Ако обаче и предните дни сте били бездейни, когато е трябвало да бъдете активни и действащи, тогава днес може да бъдете унили и тъжни, денят да ви се стори скучен, мрачен.

Този период е добре да се прекара в спокоен ритъм и да не се напъвате да мислите интензивно. Денят е отреден да помогне за възстановяването на силите. Ако почувствате излишък от енергия, по-добре е да се изпрати в творческото русло, за да не отиде в прибързани и необмислени постъпки. На този ден не трябва да викате, да показвате агресия, да доказвате правотата си. Не действайте предизвикателно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети