Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 09.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 09.05.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 09.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е хубав - спокоен и мирен

Овен - Благоприятният ден за много неща, включително по-сложни и отговорни. Ще имате шанс навреме да получите важна информация, да вземете правилните решения, да намерите най-краткия път към целта.

Телец – Звездите ще бъдат на ваша страна и ще можете да се възползвате от това. Възможно е да получите изкусително предложение. Ще можете да реализирате някои стари планове. Следобедът носи неочаквани и добри новини.

Близнаци – Денят е подходящ за всякакви дейности. Ще намерите нужния подход към решаване на общи проблеми, ще получавате бързи резултати. Подходящо е за общуване, особено през втората половина на деня и вечерта.

Рак – На този ден е по-добре да не планирате сложни и изморителни дела. Днес се уморявате по-бързо от обикновено и се нуждаете от повече почивка. Прекомерното напрежение е нежелателно, поради което самочувствието може да се влоши.

Лъв – Можете да поемете инициативата, да започнете нови лични проекти. Много от вашите експерименти ще бъдат успешни. Възможно е да имате интересно и ползотворно пътуване, на което не е изключено да завържете ново запознанство.

Дева – Денят ще премине лесно и приятно. Втората половина на деня ще бъде много по-благоприятна от първата, така че е по-добре да отделите време за важните въпроси. Ще имате вдъхновяващи срещи.

Везни – Днес ще се справите добре, ако всички ваши действия бъдат обмислени внимателно. Не бързайте и се старайте да бъдете дискретни. По-добре е да се отложи обсъждането на важни въпроси и генерални планове, в противен случай може да завършите със сериозна кавга.

Скорпион – Вие сте упорити и решителни, така че със сигурност ще успеете. Трудно ще ви е да запазвате самообладание в някои моменти и да вземате умерени решения. Не са изключени неочаквани новини или обаждане, поради които да промените плановете.

Стрелец – Един добър ден за учене, събиране на информация, анализ на факти. Втората половина на деня е подходяща за приятелски и романтични срещи. Може да установите отношения с хора, с които преди това не сте намирали общ език.

Козирог – Благоприятен ден за решителни действия. Вие не се страхувате да поемате рискове. Интуицията ви подсказва кога трябва да внимавате и кога да действате. Опитвате се да подкрепяте любимите си хора във всичко, те ви отвръщат по същия начин.

Водолей – Денят е хубав и носи радост. С много позитивни емоции ви зареждат околните. Можете да успеете там, където се изискват въображение и творчески подход. Опитайте се да бъдете търпеливи вечерта с тези, които са ви скъпи.

Риби – Често се тревожите за нещо, което няма нищо общо с вас. Не се захващайте да обсъждате важни въпроси с никого. Те няма да бъдат решени сега. Трудно ще приемете компромиси и от двете страни. Съществува опасност някой да ви подведе, да злоупотреби с добротата ви.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА


Денят е хубав - спокоен и мирен. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Добре е да се посветите на самоусъвършенстване. Подходящо е да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета обезателно ще ви се усмихне! Да се отдели внимание върху аурата на деня. Внимавайте да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си, не влизайте в спорове. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати. Към прииждащата информация бъдете също много внимателни.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети