Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 09.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 09.12.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 09.12.21 - Tribune.bg

Овен – Стагнацията на всичко е очаквана, така че не се опитвайте да започнете нови дела. Нетърпението ви притеснява, необходимо е да намерите начин да се отпуснете. Например, прекарайте следобеда с любим човек или приятел.

Телец – По-добре е родените под знака на Телец да се концентрират върху всички текущи проекти и да не се заблуждават за привидната стабилност на нещата. Може да се наложи да преработите работата, която вече сте свършили преди.

Близнаци – Наближава моментът на реализация на някои проекти, както и възможността за сключване на нов договор. Все пак бъдете търпеливи. Доверете се на себе си, не се интересувайте какво мислят другите.

Рак – Вие сте разсеяни. Заети сте с притеснения, които сами сте измислили, искате да решавате проблеми, които могат, но все още не са се случили. Вечерта е по-добре да запазите мислите си за себе си, без да правите коментари в семейството.  

Лъв – Втората половина на деня може да бъде свързана с непредвидени ситуации, технически повреди. Не забравяйте за правилата за безопасност. В търговията бъдете по-внимателни при работа с клиенти – възможни са опити за измама.

Дева – Условията на работа на работното място могат да се влошат. Преодолейте колебанията си и поемете отговорност. Избягвайте да спорите с мъже. Не се колебайте в любовта, сега е точният момент е да заемете твърда позиция.

Везни –Този ден ще донесе емоционална нестабилност, податливост към настроенията на другите хора и желание за борба с вятърни мелници за представителите на знака. В средата на деня, както и през втората половина могат да възникнат трудности в текущите дела.

Скорпион – Въздържайте се от всякакви действия, които могат да доведат до риск от загуба на средства. Не бързайте да сключвате сделка за покупка на едро на стоки с цел препродажба - това може да се окаже неизгодно.

Стрелец – Не се опитвайте да подобрите нищо днес. Запомнете правилото: не докосвайте това, което работи добре за сега. Старайте се също така да не правите това, което никой не ви моли да правите. Личните инициативи могат да донесат неприятности.  

Козирог – През деня не са изключени малки трусове във взаимоотношенията, но това не е причина за загуба на баланс. Всъщност дръжте се внимателно и дипломатично с хората. Небрежността е нежелателна, не оставяйте вещи и имущество без надзор.

Водолей – Звездите ви съветват да не се захващате с нови неща, в които имате малък опит и където трябва да взимате решения в необичайни ситуации. Втората половина на деня се въздържайте от преговори и подписване на правно обвързващи документи.

Риби – Рибите днес ще имат емоционално труден ден. Вероятността от вземане на погрешни решения се увеличава. Също така, често можете да променяте решенията си под влиянието на други хора, което води до непоследователност на вашето поведение.   

Съветите на Фортуна

Умерената физическа активност във фитнеса или у дома е особено добра и желана. Курсове по танци, пилатес, йога също ще бъдат подходящи. От билките е по-добре да изберете жълт кантарион, невен, коприва и лайка. За етерични масла използвайте портокал, лавандула, лимон, кипарис, кедър и мента. Плачът сега е полезен, изчиства. Благоприятно е за енергийно очистване на чакрите чрез мантри и четене на молитви. Четете молитвата “Отче наш” поне 15 минути. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му.

От 12:01ч до 16:54ч Луната е на празен ход и това време е непродуктивно. Не предприемайте, не започвайте, не купувайте нищо важно. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп