Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 10.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.01.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на благодат и любов. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

Овен – Днес е възможно внезапно да проблеснат чувства, да имате нови запознанства, да вземете неочаквани решения, флирт – всичко това може да ви се случи в следващите 24 часа. Поискайте силно нещо, напълно е възможно да го получите. Но имайте предвид, че този период няма да продължи дълго.

Телец – Бъдете внимателни с желанията, има вероятност да се сбъднат. Не приписвайте успеха само от разположението на звездите, вашият дар на убеждение и харизма допринасят много за това.

Близнаци – Необмислените действия днес могат да причинят проблеми на работното място или у дома. Ситуацията ще започне да се променя към по-добро, когато успеете да се научите да контролирате емоциите. В личните отношения, постарайте се да не поставяте ултиматуми на партньора си, това може да доведе до кавги.

Рак – По време на работа трябва да се реши един проблем, който отдавна е „заседнал” и изисква вашата намеса. У дома всичко е стабилно под вашия пълен контрол. Има риск да се похарчи голяма сума пари за нещо ненужно.

Лъв – Хороскопа ви показва, че е време да се отпуснете. Можете да си вземете почивка за няколко дни и да ги посветите на себе си. Очакват ви нови неизследвани хоризонти, нови възможности, които сте чакали толкова дълго.

Дева – Решавайте проблемите постепенно, завършвайте даден проект преди да започнете друг. Може да изпитате стрес, ако предприемете всичко наведнъж. Настъпват щастливи промени, които ще ви вдъхновят и ще донесат положителни емоции.

Везни – Денят ще премине спокойно. Можете да правите каквото искате. Успешно ще се справите с всички въпроси, свързани с работата и дома. По-добре да не се появявате на обществени места - възможни са малки, но неприятни недоразумения.

Скорпион – Денят е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници. Добре е да избягвате изясняване на отношенията. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

Стрелец – Може да се наложи да мислите нестандартно и да проявите хитрост. Понякога е по-добре да се действа по обходни пътища. Служителите могат да получат бонус (премия) в работата.

Козирог – Предстоят ви много дела, но мързела ще ви попречи да постигнете желания резултат. Опитайте се да намерите подходяща мотивация за себе си. Прекарайте вечерта в медитация - релаксацията ще помогне за възстановяване на енергийния потенциал.

Водолей – Някои до толкова са завладени от работата си и кариерата, че нямат време за личен живот. За щастие звездите вече са на ваша страна, слушайте сърцето си и правете това, което ви подсказва.

Риби – Денят ще бъде добър във всички отношения. В делата си ще се ръководите от интуицията, която няма да ви разочарова. Ще можете да забравите за известно време за задълженията и да се отпуснете. Почивката е добра за вашето здраве.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на благодат и любов. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс са благоприятни.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи.

Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета. Те ще изтекат като вода.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети