Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 10.02.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.02.2022

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В днешният ден във вас живее един истински Шерлок Холмс, така че можете да изследвате най-малките детайли с невероятен талант. Всичко може да се разкрие, никой и нищо не може да скрие сега от вас.

Телец – Не е нужно да бързате сега, проверете всичко обстойно, дори няколко пъти. Животът се състои от непрекъснато учене и днес можете да научите много важно нещо. Ако настроението ви е далеч от идеалното, не трябва да прехвърляте собственото си раздразнение върху другите.

Близнаци – Хубавото е, че нещата вървят добре за момента, но внимавайте и с прекомерните очаквания. Ако надцените ситуацията, това може да ви донесе разочарование. Просто извлечете максимума плавно, както винаги!

Рак – Не трябва да позволявате работата и отговорностите ви да ви погълнат напълно. Втората половина на деня може да бъде много по-спокойна и най-накрая да имате момент, в който можете да се отпуснете малко без угризения на съвестта.

Лъв – Днес ще бъдете енергични, ентусиазирани и мотивирани, а външните условия може да са достатъчно добри, за да ви тласкат напред. Настроението ви помага да създадете хармонична атмосфера в общуването с околните. Със своето спокойствие им влияете положително и зареждащо.

Дева – Денят не е от най-ползотворните, но е спокоен. Можете да се върнете към делата, започнати по-рано. Фокусирайте се върху най-важното, което имате да вършите и звездите ще ви помогнат да свършите всичко навреме.

Везни – Днес не бива да вярвате на първото впечатление, да разчитате на първия импулс или първата мисъл, която ви хрумне. Напротив, по-добре е да се съмнявате, да мислите, да претегляте нещата и чак тогава да избирате нещо, което изглежда повече или по-малко подходящо.

Скорпион – Хармоничен и спокоен ден за вас.  Обстоятелствата също са хлъзгави. Вие знаете как да защитите умело своята гледна точка. Но има едно малко „но“: ходете по-внимателно, може да се подхлъзнете….. в истински и преносен смисъл.

Стрелец – Днес всичко ще върви добре. Ще имате възможност да завържете „свободните краища“ на нещо и най-накрая да се освободите от стар, недовършен въпрос, задължение или работа, който от известно време ви притеснява и изчерпва енергията ви.

Козирог – Този период е подходящ за промяна, така че не се колебайте да започнете да променяте нещата, които не ви подхождат. Бъдете предпазливи и внимателни, когато избирате на кого да се доверите. Злото не винаги спи под камък.

Водолей – Сега сте в положителен и конструктивен период. Енергията ви е достатъчна за нови стартове, за поставяне на по-високи цели, но не пропускайте да подредите или довършите всички започнати дела, преди да продължите с нещо ново.

Риби – Добре е да си поставите по-реални задачи и не вдигайте летвата твърде високо. Ще трябва да сте методични, когато става въпрос за управление на вашите финанси, защото ще възникнат непредсказуеми разходи. Малко самокритичност няма да навреди

 

Съветите на Фортуна

Денят е  силно енергиен и ако тази енергия не бъде правилно овладяна, може да създаде достатъчно конфликти. Да се избягват спорове и скандали. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

Да не се предприемат рисковани дейности. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Покажете най-добрите си чувства към близките си. В много религии този ден се счита за ден на опрощение на греховете.

Енергията на деня е такава, че всичко, което се прави или мисли, енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към нещата. Не  трябва да се  вършат лекомислени постъпки и действия.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети