Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 10.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.09.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят не е особено подходящ за сериозни дела и важни стъпки. Без значение колко се стремите към големия успех, най-вероятно ще трябва да се задоволите с по-малък. Обсъждането на професионални въпроси е по-добре да бъде отложено - сега е малко вероятно да даде добри резултати.

Телец – Доста неща ще ви разсейват и не всичко ще бъде завършено навреме. Опитайте се да се справите с всичко важно до обяд. После просто няма да можете да се фокусирате, а и времето не е толкова подходящо за това.

Близнаци – Луната във вашия знак ви подтиква да излезете с нови правила или да преразгледате старите. Предефинирането на личните приоритети е ключът към вашата емоционална стабилност днес.

Рак – Внимателно анализирайте получената информация. Необходимо е да се въздържате от критични и иронични забележки. Ако бъдете малко по-снизходителни към другите, много по-лесно ще се намери общ език.  

Лъв – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Разчитайте повече на собствените си сили и по-малко на помощта на околните. Не се поддавайте на емоциите, нещата ще се разрешат благополучно.

Дева – В този ден не трябва да бързате,  а да оставите всичко да се развива по нормалния начин. Имайте предвид, че като се опитвате изкуствено да ускорите нещата, вие се излагате на риск за неприятности и тревожност.

Везни – Време е да промените стратегията си. Комбинирайте своя свободен дух с дипломация, ако искате да постигнете целта си. В професионалната област следвайте правилата на бизнес етикета. 

Скорпион – Днес трябва да преодолявате трудности, но това няма да ви спре да преследвате целите си. Звездите ще бъдат в подкрепа на тези, които се учат от грешките си и не претендират, че винаги са прави за всичко.

Стрелец – Това, което ще научите днес почти случайно, ще се окаже много важно за в бъдеще. Общуването с близките ви зарежда с много положителни емоции. Можете да говорите за различни неща: няма съмнение, че ще ви разберат правилно.

Козирог – Луната ви подтиква да изисквате повече от другите или да мислите, че се изисква твърде много от вас. Може да имате неприятни срещи с досадни хора. По възможност ги избягвайте, за да не нарушат душевното ви равновесие.

Водолей – Засилва се интереса ви към социалния живот. Появява се желание за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

Риби – Няма нужда да се съмнявате в себе си, вие сте на правилния път. Не чакайте пасивно нещо прекрасно да се случи с вас. Вземете инициативата в свои ръце. Пред вас стоят добри перспективи.      

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори апатично състояние. Намалява енергията и това може да засили енергийният вампиризъм (в повечето случаи несъзнателно), затова не допускайте негативното влияние на другите около себе си.

Избягвайте провокациите и да влизате в спорове и скандали, това е един от лесните начини за набавяне на липсваща енергия. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица.

Направете си равносметка за изминалите три четвърти от лунния месец, дали сте изживели правилно това време, направихте ли всичко, което сте искали, израснахте ли духовно? Ако правилно сте живели, днес ще ви се открие някаква мъдрост. Ще постигнете освобождение от ограничения на света, ще откриете нещо ново в себе си.         


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Светлана Христова Всеки божи ден ни помагате разумно и спокойно да приемаме предизвикателствата. Чудесна сте!
09.09.2020 23:01 / Отговор
И.Д. Благодаря!
10.09.2020 13:51

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати