Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 10.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.10.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не внасяйте в сърцето си негативни емоции, бъдете хармонични и спокойни

Овен – Постарайте се денят да прекарате в спокойна атмосфера, избягвайте конфликти с колеги и близки. Луната в Риби засилва подозрителността. Всякакви желания са осъществими, ако положите правилните усилия. 

Телец – Това е подходящ ден за реализиране на собствените ви амбиции. Оформя се началото на ново нещо, което е готово да влезе в живота ви. За да имате тази възможност, трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата.

Близнаци – Събитията от този ден са изпълнени със специално, дълбоко значение. Необходимо е да бъдете прецизни в действията си. Избягвайте рисковани действия с пари, инвестиции. Положението на Луната в Риби може да повлияе негативно на любовните отношения. 

Рак – Хороскопът препоръчва на Раците да не се колебаят при изпълнението на своите планове - този ден е добър за реализиране на най-дръзките идеи. Просто се доверете на съдбата си и направете крачка към мечтите си. 

Лъв –Опитайте се да извлечете максимума от този ден: можете да постигнете целта си, въпреки всички трудности и препятствия. Ще проявите лидерство и сила. Не трябва да бъдете много самонадеяни. Не влизайте в конфликт с партньора, не го обвинявайте за всички неприятности.Това няма да свърши добре.

Дева – Може да се наложи да се справите с неотложни въпроси, които не са планирани предварително.   Позицията на Луната в Риби засилва меланхолията, така че измислете забавно занимание. Не трябва да се отдавате на тъжни мисли.

Везни – Луната в Риби прави хората по-чувствителни и внимателни един към друг. Не се опитвайте сами да решавате проблеми, доверете се на близките си. Бъдете благодарни за всички промени. Не се опитвайте да насилвате събитията, заемете  се с нещо приятно и полезно. Потърсете източник на вдъхновение във всичко, което ви заобикаля.

Скорпион – Не се препоръчва да се поддавате на импулса и преждевременно да започвате нова инициатива, защото може да стигнете до задънена улица.  Вземете всичко, което се случва наоколо, напълно сериозно. Добре е да планирате работата и личните проекти - това е първата стъпка по пътя към успеха във всички области на живота.

Стрелец – Денят носи положителна енергия, благоприятства всички начинания и напредък в професионалната сфера. На свободния пазар могат да бъдат сключени добри сделки. Не напускайте центъра на събитията - целете се високо и ще успеете.

Козирог – Имате достатъчно сили да се справите с всички въпроси, но се опитайте да си изберете приоритети, за да не се претоварвате. Под влиянието на Луната в Риби интуицията ескалира, така че не пренебрегвайте вътрешните си усещания.

Водолей – Прилив на умствена активност: идеите и плановете ще успеят. Пазете се от клюкари, споделяйте по-малко детайлите от живота си. Прекомерната лековерност може да доведе до тъжни последици, не застрашавайте репутацията си.

Риби – Денят ще се окаже добър, ако сте сериозни, спокойни и внимателни. Луната в Риби ви настройва за саможертва. Затова не се задълбочавайте в преживяванията си, опитайте се да трезво оцените реалната ситуация. Гледайте с повече оптимизъм и надежда напред.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на Слънцето. Органът, свързан с днешния ден, е сърцето. Всичко, което може да го укрепи се приветства. Не внасяйте в сърцето си негативни емоции, бъдете хармонични и спокойни.

Много е важно да сте в мир със себе си и с обкръжаващата реалност. Всичко това е за по-добро. Не завиждайте на другите – имате собствен живот. Ако нещо ви избяга, напусне или го загубите, дори безвъзвратно, то не е за вас.

Колкото повече човек е отворен за всичко, което е красиво и хармонично, толкова повече животът му се настройва към тази универсална хармония и толкова повече той ще среща приятелско отношение от всеки, когото среща. 

Способността за умствена концентрация е донякъде отслабена, въображението от време на време се стреми да въвлече нашето съзнание в света на илюзиите, следователно всички случаи, изискващи конкретика, е трудно да намерят своето въплъщение в реалността. Не особено благоприятен ден за любов и други междуличностни отношения. Увеличава се и вероятността от разногласия. По-добре е денят да бъде посветен на благотворителност, да давате милостиня, подаръци и да изпълнявате молбите на други хора.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети