Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 10.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.12.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 10.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Това е доста натоварен ден, когато ще имате много работа. Главата ви е пълна с идеи и нямате търпение да ги превърнете в действие. Но не е ли време малко да си починете? Вече сте направили твърде много.

Телец – Планетите ви препоръчват да бъдете пестеливи и предвидливи, въпреки, че ви закрилят от своя страна. Следвайте правилото: „Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!“ През днешния ден ще се наложи да правите някои компромиси.

Близнаци – Днес ще трябва да направите добре обмислен ход. Семейните проблеми изискват вашето спешно внимание. Ще имате прекрасен ден, ако спрете да се тревожите. Ще успеете да видите по-ясно ситуацията.

Рак – Този ден има своите възходи и падения, но и много възможности, които ви предстоят. Старайте се да не реагирате гневно на провокации. Вашите приятели и семейство са до вас, за да ви повдигнат настроението.

Лъв – Днес ще бъдете с променливо настроение и емоционално възбудими. Личните проблеми може да попречат на ефективността на работата ви. Много е възможно да се получи обратният ефект на това, което сте очаквали.          

Дева – Планирайте работата си с търпение, проявете повече старание. Събитийният фон започва да придобива повече окраска, а в отношенията ви ще има повече емоции. Избягвайте да участвате в конфликти, особено с жени.                                                       

Везни – Можете бързо да уредите делата си и дори да се справите с други въпроси. Търсите златната среда и със сигурност ще я намерите. Продължете да възстановявате живота си в равновесие и не позволявайте на малките дразнения да ви попречат.

Скорпион – Не допускайте притесненията да ви тормозят и не поемайте ненужни рискове. Опитайте се да ограничите разходите си, защото лесно можете да се увлечете в ентусиазма си и да преминете границата.

Стрелец – Избягвайте излишните разходи и инвестиции, бъдете много предпазливи при подписването на всякакви бизнес сделки, които могат да представляват по-голям риск, отколкото сте очаквали.

Козирог – Днес сте под закрилата на звездите и ще видите как много неща започват да се променят към по-добро. Вашето настроение е положително и сте пълни с енергия и динамика. Това ще ви помогне да отметнете много задължения и задачи от списъка си.

Водолей – Държите за сега всичко под контрол, но е време да приключвате вече с някои дела. Сегашното ви спокойствие и задоволство за съжаление няма да са дълготрайни. Бъдещите си планове правете грижливо и внимателно.

Риби – Ще трябва много внимателно да обмисляте всяко свое движение. Има някои семейни въпроси, които изискват вашето незабавно внимание. Ще ви помогне, ако обсъдите споменатите въпроси с приятел. Притеснявате се твърде много.                                         

Съветите на Фортуна

Ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит. Постарайте се да имате само положителни мисли. Настроението е нестабилно. Емоциите могат изцяло да ви погълнат. Не се поддавайте на изкушенията и провокациите.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Отнасяйте се доколкото е възможно към всичко ставащо с известна ирония и не губете чувството си за хумор.

Добре е нищо да не се започва или планира, тъй като може да „затънете в блатото“ или нещата да се реализират наобратно. По-малко говорете, защото много енергия в този ден отива за празно дърдорене - следете какво казвате или по-добре замълчете. При спорове не се стига до добри резултати. Ако започнете да предприемате нещо, но у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. Възможно е да се случват неочаквани неща. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри.                                                                         


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети