Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 1.07.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 1.07.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 1.07.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Развитото чувство за отговорност, способността да предсказвате ситуацията ще доведе до успех в областта на професионалната дейност или значително ще повиши авторитета ви. Бъдете внимателни при работа с документи. 

Телец – Небесните сили ви подканят да решите проблемите, без да избягвате основните въпроси. Вие без много трудности ще успеете да възстановите реда. Преценете върху какво трябва да насочите вниманието си и се заемете с него. Поемайте само минимални рискове.

Близнаци – Поели сте твърде много отговорности и въпросът е дали ще успеете да постигнете дори част от това, което сте планирали. Правете периодични почивки. Вашата привлекателност ще помогне в общуването с другите.

Рак – Не особено ефективен ден. Не бъдете пасивни, но тъй като жизненият тонус е леко намален, избягвайте натоварването. Подходящо е за уединение, самоанализ и оценка на минали действия или за изграждане на планове за бъдещето.

Лъв – Доста интензивен ден. Вие сте в променливо настроение, реагирате бурно на всяко малко нещо, сякаш сте натрупали много неща и вече не можете да търпите да мълчите. Напрегната връзка с емоционален партньор, някои думи могат да направят истинска бъркотия във вашата комуникация. 

Дева – Понякога има дни, в които нищо не върви добре и сякаш всички нарочно ви ядосват, късметът ви заобикаля и всичко ви къса нервите.  Бъдете нащрек, защото сега сте способни да привличате двусмислени ситуации към себе си. Просто бавно и търпеливо изчакайте този ден да приключи.

Везни – Денят ви днес ще бъде като ходене в кръг, тъй като ще имате усещането, че всичко се повтаря, независимо какво правите. Искате да игнорирате неудобните ситуации, но винаги има някой, който ви напомня за определени задължения. 

Скорпион – Днес ще бъдете изключително своенравни, но разбира се такова поведение на работното място не е приемливо. Това би довело само до разногласия. Помислете два пъти, преди да кажете нещо.

Стрелец – Настроението се променя твърде често, причината може да е вашата непоследователност и нетърпение. Звездите ви съветват да разчитате главно на интуицията и собствените си сили.

Козирог – Няма сериозни причини за притеснения и тревоги. Лесно ще постигнете целта, ако не се разсейвате от нищо. Не се поддавайте на хорско влияние - днес трябва да се ръководите само от собствения си здрав разум.

Водолей – Необходимо е да бъдете прецизни в действията си. Избягвайте рисковани действия с пари, инвестиции и не само този ден, но и следващите. Бъдете предпазливи, тъй като обстановката далеч не е комфортна.

Риби – Вие сте толкова податливи на настроенията на другите, че това може да създаде усещане за дискомфорт. Опитайте се да стоите далеч от хора с негативни енергии, в противен случай ще се претоварите емоционално.

Съветите на Фортуна

Денят е подходящ за стремителни действия, носи творчески подем и вдъхновение. Ако упорствате, всичко ще ви се получи. Отличен момент за предприемачество, търговия, пътуване. Вдъхновението ще посети всички, които не изпуснат момента и го използват правилно. Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела. Време за колективно общуване.

Не трябва да оставате дълго време в уединение. Благоприятен период за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, на стари приятелски отношения, за прекарване времето в компании.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, затова не е желателно да бъдат нарушавани. Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети