Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 1.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 1.10.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 1.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Старите познати може да ви отворят нови врати и да ви вдигнат на крак. Затова се уверете, че ще се възползвате максимално от тези възможности, за да реализирате мечтите и амбициите си.

Телец – Време е да спрете да се преструвате, че всичко е розово в живота ви и да се изправите лице в лице с реалността. Разпознайте проблемите си и се осмелете да се справите с тях и да се отървете веднъж завинаги. Това ще ви донесе мир и ще ви помогне да започнете ново начало в живота си.

Близнаци – На работа нещата изглежда вървят добре, така че няма какво да се притеснявате по този въпрос. Що се отнася до финансите, вие сте особено склонни към прекомерни разходи. Бъдете по-отговорни в това отношение.

Рак – Има някои ситуации в живота ви, които далеч не са задоволителни. Нещо неочаквано и внезапно е възможно да ви разтревожи. Не позволявайте на неувереността да ви завладее и преди всичко не изпадайте в паника.

Лъв – По време на работа ще срещнете препятствия и закъснения, които ще ви дразнят. Не се притеснявайте обаче, тъй като това би трябвало да се окаже краткотрайно. Вашите лични финанси все още изискват много внимание и планиране.

Дева – Заобиколени сте от някакво объркване. Опитайте се това да не ви засяга по-дълбоко, отколкото е необходимо, тъй като ще доведе до загуба на контрол и изоставане в плановете ви. Това е най-доброто възможно време да направите важен ход.

Везни – Това е изключително положителен и обнадеждаващ ден! Много събития ще ви изненадат приятно и дори ще ви развълнуват. Вие от своя страна ще реагирате уверено и положително на заобикалящата ви среда и ще излезете с иновационни решения на проблеми.

Скорпион – Днес сте изпълнени до ръба с енергия и ентусиазъм! Сигурни сте в себе си и в това, което искате да правите. Усилията ви най-накрая започват да дават плод и това ви изпълва с удовлетворение.

Стрелец – Добре ще бъде да останете нащрек днес. Внимавайте за възможности! Една от тях може да е ключът към вашето бъдещо развитие и успех. Що се отнася до връзката ви, изглежда, че вие и партньорът ви се отдалечавате малко.

Козирог – Внимавайте да не попаднете в капан. Не позволявайте на мненията на трети страни да ви влияят неправомерно. Доверете се на собствената си преценка и разчитайте на своите инстинкти!

Водолей – На работа нещата са спокойни и всичко се развива по план. Въпреки това, трябва да помислите внимателно преди да вземете някакви решения, като се уверите, че сте обмислили всички плюсове и минуси. Вашите финанси преживяват малко труден период.

Риби – Денят може да се окаже особено приятен, стига да останете позитивно настроени. Динамично се придвижвайте към целите си. Учете се от миналите грешки и се уверете, че не ги повтаряте. Това ще ви помогне да действате по-разумно от тук нататък.

Съветите на Фортуна

Сега вече можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им.

Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Ден на призива. Бъдете подготвени, всеки призив на този лунен ден е много важен, откъдето и да идва: от хора, от богове, от предци. Следвайте призива на Съдбата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати