Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 11.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.02.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката си интуиция ще можете да вземете правилните решения. Усещате, че препятствията остават назад и всичко започва да се развива с лекота.

Телец – Имате възможност да завършите успешно това, което сте започнали по-рано. Резултатите от вашите действия могат да надминат очакванията. Ще бъдете в добро настроение, а отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено.

Близнаци – Днес късметът ще е с вас. Обстоятелствата са благоприятни и има шанс да постигнете отдавна поставена цел или желание. Ще получите полезна информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения.

Рак – Денят може да ви донесе известно безпокойство, но като цяло ще е успешен и ще премине добре, ако бъдете търпеливи и не се поддавате на нервността. Нужно е да запазите спокойствие и така лесно ще избегнете конфликтите с другите.                                                               

Лъв – Днес ще бъдете в емоционален възход и желание за промени. Любовните взаимоотношения се характеризират с емоционална наситеност и силно влечение към физическата страна на любовта.

Дева – Днес може да изпитате лек дискомфорт, който ще ви попречи да се справите ефективно с неотложни въпроси. Нервният стрес и новолунието може да повлияе на качеството на съня. Вземете валериан или други успокоителни с естествен произход. 

Везни – Денят е силно повлиян от външни фактори. Вероятно ще изпитвате известно неудовлетворение, може да имате някои затруднения. Приемете това като идеално време да се отпуснете. Започнете да слушате повече тялото си и намерете баланса между работа и почивката.

Скорпион – Времето, прекарано в кръга на семейството и приятелите ще ви помогне да възстановите сили и енергия. В следобедните часове е възможна приятна изненада, което ще подобри вашето настроение.

Стрелец – Ставате по-оптимистични и виждате добрата страна на нещата. В любовта ще трябва да правите компромиси, за да постигнете хармония. Точката на силата винаги е в настоящето. Нещо или някой ще ви развесели.

Козирог – Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение. Бъдете любезни и приятелски настроени към тези, които обичате. Не флиртувайте с колеги. Не е добре да смесвате деловите с личните отношения.

Водолей – Този ден ще ви донесе възможност за успешно изпълнение на вашите планове. На пътя ви може да възникне неочаквано препятствие и за да се справите с него, ще трябва да демонстрирате иновативно мислене. 

Риби – Денят ще е добър, ако проявите достатъчно проницателност, за да грабнете всеки шанс. Ще срещнете човек, в чиято компания ще се чувствате приятно и леко. Има вероятност да купите евтино нещо, за което отдавна мечтаете!                                                                         

Съветите на Фортуна

Хармоничен ден, когато светлина, добро и любов триумфират отново на Земята. Наслаждавайте се на живота, научете се да виждате красота наоколо. Ден за обобщаване на резултатите, анализиране на действия, мисли, освобождаване от всичко ненужно, остаряло. Ако искате да се откажете от лоши навици като пиене, пушене, сега е най-добрият ден да започнете. По-лесно ще се справите. Ако чуете кучешки лай, това е предупреждение за грешки, направени през месеца.

Този ден трябва да бъде посветен на семейството, децата. Препоръчва се почистване на къщата. Не е подходящ да започнете нищо ново, по-скоро е за завършване на делата.

Новолуние в 21:07 часа в знак Водолей. Организмът сега е отслабен, не го преуморявайте. Да се избягва носенето на кафяви и черни цветове. Добре е да има запалена свещ с равен и топъл пламък до вас, върху който да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави работи.                                                                                                                                                                                                                                                                      


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати