Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 11.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.03.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си

Овен – Непредвидените събития могат да попречат на изпълнението на текущите ви планове. Единственият разумен съвет е да се придържате към здравия разум. Днес е възможна помощ от приятели, не е изключена тенденция към търсене на любовни приключения.

Телец – Успехът може да дойде чрез прилагането на нови идеи и изпълнението на нови проекти. С вашата иновация обаче понякога можете да създавате проблеми на себе си и дори да не го осъзнавате.

Близнаци – Вие имате способността да постигнете своето чрез хитрост и дипломация. Промените, които ще настъпят, ще бъдат към по-добро. Склонни сте да бъдете екстравагантни и да правите необмислени разходи.

Рак – Вие сте твърде податливи днес на външно влияние и на мнението на други хора. За да поддържате вътрешен баланс, препоръчително е да стоите далеч от хора, които са разстроени или ядосани от нещо.             

Лъв – Денят ще помогне за изясняване на отношенията с някой, с когото сте имали пререкания. Бъдете толерантни към семейството си, към близките - смекчете гордостта си, не повтаряйте минали грешки, бъдете добри с тях.

Дева – Днес ограничете контактите и срещите с други хора, тъй като сте податливи на различни инфекции. Не пренебрегвайте здравето си. Отделете достатъчно време да се наспите. Имате да наваксвате.                       

Везни – Старайте се да бъдете отворени в отношенията с околните, чиито неочаквани идеи могат да доведат до прозрението за нови пътища. Опитайте се обаче да не губите усещането си за реалността.

Скорпион – Благоприятно за установяване на контакти. Не пренебрегвайте мнението на другите и се съобразявайте с това на близките ви. Оздравителните процедури, проведени в този период ще дадат добри резултати.

Стрелец – Вие сте изпълнени с енергия и сте на пика на активността, но избягвайте претоварването. Позволете си да се отпуснете емоционално и умствено. Оставете се на потока на живота да ви отнесе там, където трябва.

Козирог – За да избегнете проблеми, трябва да се контролирате и да се борите със собствения си авторитаризъм. Всички финансови транзакции трябва да бъдат внимателно обмислени, неразумните действия могат да доведат до загуби. 

Водолей – Много неща зависят този ден от обстоятелствата, които са се развили по определен начин и са извън вашия контрол. Бъдете внимателни и точни в детайлите и не вземайте никакви решения въз основа на непълна информация или предубеденост.                                    

Риби – Вашите идеи намират оживена подкрепа, ставате по-активни, така че с разумност и дискретност от ваша страна можете да постигнете значителен успех. Трябва да вземете важни решения. Възможни са неочаквани срещи.

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се удава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. Спокойствието и уравновесеността са естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време, при това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.                                                                                                                                                                                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети