Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 11.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.04.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Денят ви може да бъде изпълнен с притеснения или вълнения. Ако ви поискат помощ, не отказвайте. Може да се засили романтичният ви интерес към някой колега от противоположния пол, но бъдете внимателни!

Телец –Днес от една страна ще сте склонни да се поглезите, да бъдете мързеливи и капризни, ще предпочитате пасивен начин на живот. От друга страна е възможно да имате доста причини да спорите и да се възмущавате.

Близнаци – Днес ще бъдете изложени на силното влияние не само на хората, но и на планетите. Избягвайте конфликтите и се изолирайте от негативни личности. Ако получите оферта, не отговаряйте веднага, трябва да помислите добре. Добре е да избягвате прибързани решения.

Рак – Днес ще трябва да се приспособите към обстоятелствата и да не бъдете твърде упорити и екстравагантни. Старайте се желанията ви да са по-реалистични, другото е загуба на време. Слушайте внимателно това, което хората ще кажат за вас и си направете изводи.

Лъв – От емоционалното ви състояние зависи обстановката около вас. Днес ще има ситуация, от която трябва да извлечете правилният урок. В семейната среда трябва да се научите да запазвате спокойствие.

Дева – Физическото натоварване или психологическият стрес могат да застрашат здравословното ви състояние, затова търсете спокойна обстановка и избягвайте хора и места, където е възможно да възникнат конфликти.

Везни – Отпуснете се и бъдете отворени към света и той ще ви отговори с любов и разбиране. Може би някои ваши малки желания ще се сбъднат в този ден, всичко е възможно. Укрепете близките си връзки.

Скорпион – Обстоятелствата може да изискват голяма гъвкавост от вас. Не бързайте да използвате силови методи, опитайте се да се адаптирате към ситуацията и да извлечете максимума от нея.

Стрелец – Серия от малки съвпадения могат да доведат до благоприятен резултат. Хороскопът препоръчва да намалите активността си и да помните, че всяко действие поражда противодействие. Ако вървите срещу това, което се случва, ще получите нокаут.

Козирог – Денят допринася за развитието на интуицията. Лесно ще се адаптирате към обстоятелствата. Усъвършенствайте конкретните детайли. Пазете се да не станете жертва на умела манипулация.

Водолей – Положителните промени ще се появят незабелязано и няма да изискват много усилия от вас. Препоръчително е да бъдете внимателни в ежедневния живот - на работното място, на улицата, на пешеходна пътека.

Риби – Не се страхувайте да взимате важни решения на интуитивно ниво. Много ще ви помогнат вашата проницателност и психологическия талант. Бъдете практични и рационални. Сдържайте желанията си.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Успешни ще са само тези, които са бързи и краткосрочни. С особена сила важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдете внимателни и предпазливо да произнасяте думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват, но негативният импулс ще се върне обратно към вас.

В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Добре е да се откажете от масови мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия - късане, рязане, чупене.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети