Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 11.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.07.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Без значение колко бързо искате да постигнете това, което искате, трябва да действате много внимателно, като обмисляте всяка стъпка и претегляте всяко решение. Можете да споделите вашите съмнения и чувства с приятели, да обсъждате планове за бъдещето. Техните съвети могат да ви помогнат.

Телец – Може да пострадате заради безотговорността на други или да станете жертва на измама. Не е желателно да се правят големи покупки, ако не са планирани предварително или да се инвестира в някои проекти.

Близнаци – Не е изключено да срещнете препятствия по пътя ви. Опитайте се да решите проблемите възможно най-бързо. Да чакате нещата да се уредят сами е опасно. С повече постоянство и изобретателност ще ги преодолеете, може би ще имате нужда и от подкрепата на някой друг.

Рак –Подходящо време за изпълнението на някои стари планове, за довършителни работи. Не бъдете мързеливи, защото губенето на време не е във ваша полза. Следобедът или вечерта не се изключва възможността да има семейни разногласия, за съжаление няма да е лесно да постигнете компромис.

Лъв – Уверени сте в себе си, затова шансовете ви за успех са големи. Има хора, които са готови да ви помогнат, да ви подкрепят в някои от вашите ангажименти. Втората половина на деня и вечерта е по-благоприятна за срещи. Има вероятност да се зарадвате на нещо.

Дева –Времето до 16:00ч през деня е по-неблагоприятно. Добре е да се отложат важните задачи, за друг път. Ако се чувствате раздразнени, не бързайте да си го изкарвате на околните (и най-вече на близките). По-добре е да направите малко гимнастика или джогинг – проявете физическа активност да се нормализира настроението ви.

Везни – Възможно е някои хора да ви отправят критика, забележка и ще ви е трудно да запазите спокойствие. Прекалените емоции могат да повлияят на работата, така че е по-добре да не им давате воля. В късния следобед са благоприятни  срещите - интересни разговори или добри новини.

Скорпион – В известен смисъл денят може да е много напрегнат. Ще се наложи да се справяте с няколко неща наведнъж. Ще бъдете притеснени да не допуснете грешки. Всъщност е много по-вероятно да има благоприятно развитие на събитията, така че не губете вяра.

Стрелец –Много проблеми ще бъдат разрешени много бързо. Когато се захванете за нещо с ентусиазъм, по-лесно постигате добри резултати. Ще имате възможност да направите много удачни покупки, но в късната част на деня.

Козирог – Не са изключени неприятни изненади, но проблемите няма да бъдат толкова сериозни, колкото изглеждат на пръв поглед. Не се претоварвайте с работа и задачи. Това може да окаже лошо влияние върху здравето, може да причини обостряне на хроничните заболявания.

Водолей – Ако действате самостоятелно, ще можете да постигнете успех, но това ще изисква повече търпение и постоянство. Опитайте се да избягвате остри ситуации. Дори и да имате лошо настроение, не си позволявайте да прехвърляте раздразнението си върху близки хора.

Риби – Днес ще изглеждате лесна плячка за тези, които са свикнали да използват другите в своя полза. По-късно те ще осъзнаят, че много са сгрешили, но първо ще трябва да минете през няколко неприятни момента.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 16:00ч - Ден, в който всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото, или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, накъдето искаме да стигнем. Понякога живеем с усещането, че нещо или някой ни задържа или пък ни дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Невинаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа.

Важно е да се извършват само тези дела, които не изискват сериозно физическо натоварване. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Избягвайте да критикувате. Вместо това поднасяйте комплименти. Повече хубави думи да излизат от устата ви. Не започвайте да спорите, защото трудно ще стигнете до помирение.

След 16:00ч енергиите се сменят и може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети