Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 12.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 12.09.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 12.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е пълен с мистика и непонятни неща

Овен – Днес е чудесен ден за Овен да направи полезно запознанство. В коридора, на улицата, в МОЛ-а, в компания – навсякъде може да срещнете човек, запознаването, с когото ще окаже влияние върху бъдещето. Или може би дори съдбата.

Телец – В скоро време една от старите ви надежди или желание е предопределено да се сбъдне. Но знайте: всичко може да протече съвсем различно, отколкото сте си представяли. Има неща, които се научавате да оценявате постепенно.

Близнаци – Днес Близнаците имат шанс да открият важна информация, която ще им помогне да продължат напред! Може би случайно ще чуете нещо, което не е било предназначено за вашите уши или да стигнете до правилното заключение въз основа на слухове и друга странична и фрагментарна информация.

Рак – Когато са замесени чувствата и интуицията, разсъжденията са малко полезни. В сегашната ситуация направихте всичко възможно. Така че трябва да измислите нещо ново. Но просто да го оставите такова, каквото е, не изглежда много добра идея.

Лъв – Днес по някакъв въпрос може да се наложи да направите избор и няма да ви е лесно да вземете решение. Какво да правите? Оставете решението да узрее. Може би има шанс да се намери компромис? Или може би, докато мислите, да се появи и трети вариант.

Дева –По на пръв поглед незначителни и прости въпроси може да се появят разногласия и дори сблъсъци с другите. Днес ще трябва да си припомните поговорката: „Колкото хора, толкова различни мнения“.

Везни – Днес е добре да помислите за перспективите и да оцените потенциала им. Безсмисленото вървенето с потока не е стратегия, която може да ви издигне до самите височини. Може би ще откриете, че вече са стигнали до "тавана", а той да се окаже много нисък. В този случай трябва да помислите как да промените коренно ситуацията към по-добро.

Скорпион – Днес в никакъв случай не трябва да смесвате лични отношения и работа, въпреки че ситуацията ще наклони към това. В най-добрия случай ще навреди на работата или приятелството, в най-лошия - и на двете.

Стрелец – Вашата общителност и креативност са на висота, пълни сте с интересни идеи. Благодарение на съвкупност от обстоятелства или чрез вашите аналитични способности, ще можете да получите ключ в ръцете си, който отваря врата към нови постижения и успехи.

Козирог – Денят ще изисква от вас такива качества като точност, организираност и спокойствие. Ако имате свободно време, благоприятно е да се видите със стари приятели, да поговорите с родителите си.

Водолей – Ролята на мълчаливия и безразличен изпълнител не е за вас в този ден! Благоприятен ден за социални събития, срещи с приятели. Общуването с любим човек ще ви носи удоволствие. С покупките трябва да бъдете по-внимателни.

Риби – Днес ще намерите начини да избегнете проблемите успешно. Това не е благоприятен ден за големи промени. Обективността ще ви спести сериозни финансови грешки. В любовта трябва да укрепите увереността си.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пълен с мистика и непонятни неща. Благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Трябва да се въздържате от нови контакти и познанства. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Това е и ден на възприемане на информация, която определено ще ви трябва в бъдеще. Днес е много добре да се сдобиете с талисмани и различни амулети, те ще имат специална връзка с вас.

Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.

Може да се появи отново стар и забравен проблем. Значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети