Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 11.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.11.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 11.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днешните транзити могат да ви открият, че предпочитате да си сътрудничите, отколкото да се състезавате. Това е отличен момент да се свържете отново с целите си за щастие. Искате да проучите различни варианти, вместо да преминавате направо към действия.

Телец – През първата част на деня взаимоотношенията могат да бъдат сложни. Може да ви е трудно да се фокусирате върху приоритетите, но отпускането може да ви е от полза сега. Избягвайте стреса на всяка цена и поддържайте умерена заетост.

Близнаци – Отговорите на другите могат да ви изненадат и да задействат вашите собствени мисловни процеси, дори и да не сте съгласни. Луната раздвижва желанията ви за успех, представяне и напредък.

Рак – Транзитните влияния носят напрежение, затова се старайте да се съхраните в спокойна атмосфера. Избягвайте възможни спорове. Отпускането може да изчисти ума ви, а решенията или идеите имат място да изплуват.

Лъв – Можете да се почувствате особено мотивирани и готови да се справите с практическите проблеми и въпроси. Луната прекарва деня във вашия партньорски сектор, а вие търсите повече баланс и хармония.

Дева – Днес би било разумно да избягвате да правите прибързани заключения. Енергията е неподходяща за предаване на правилното послание или може да се чувствате донякъде разсеяни на ментално ниво.

Везни – Възможни проблеми с концентрацията. Може да чувствате мисълта си объркана. Ако е възможно, дайте си почивка. Избягвайте да общувате с агресивни и нервни хора и всякакви опити за изясняване на въпроси, спорове.

Скорпион – Взаимодействията с другите понякога могат да бъдат остри и напрегнати или нещата да изглеждат наред, докато не се появи разлика в мненията. Добре е да се избягват всякакви провокации, манипулации, разправии.

Стрелец – Това е високоенергиен ден на ментално ниво, затова не бързайте с думите и действията. Пазете се от инциденти и травми. Ще има много неща и хора, които ще ви разочароват. Днес представите са погрешни и подвеждащи.

Козирог – Забавете темпото и намерете по-добри начини да свършите работата си. Напрегнат разговор или дори обикновена критика може да ви отклони леко от вътрешния ви център. Въздържайте се от агресивни действия.

Водолей – Бавното, но стабилно темпо е по-подходящо. Много неща се крият под повърхността на нещата. Бъдете внимателни. Можете да бъдете особено чувствителни към хаотичната среда през деня заради аспекти, които временно заглушават вашата перспектива.

Риби – Вашият съвет може да помогне на някого, а вие се радвате да бъдете полезни. Луната прекарва деня във вашия сектор за поверителност, уединение, допълнително насочвайки ви към необходимостта от въздържание и почивка от забързания темп.

Съветите на Фортуна

Време за радикални промени и нови начала. Това е чудесен момент да признаете предишните си грешки и да се опитате да ги поправите. Опитайте се да се адаптирате към новите условия и да се възползвате от тях. Не бива да проявявате пасивност, тъй като това може да не се окаже много добре. Време е за търпение и прошка. Опитайте се да бъдете по-прощаващи към тези, които наистина обичате.

Ако не се чувствате добре, побързайте да се погрижите за здравето си. Болест, настъпила днес, може да доведе до сериозни последици. Може да се сблъскате с неочаквани инциденти. Нервната и храносмилателната система са особено уязвими през този ден. Опитайте се да следите диетата си.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети