Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 12.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 12.03.20

Снимка:

В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина

Овен - Имате нужда от рационална преценка от всички възможности коя е най-добрата. Уравновесете чувствата си, тъй като неспокойствието и емоционалната нестабилност ви пречат да бъдете достатъчно разумни и обективни.

Телец - Не се осланяйте твърде на чуждото мнение като пренебрегвате собственото. Не разкривайте всичките си планове пред другите. Така ще ги защитите от чужди посегателства без да рискувате провалянето им.

Близнаци - Не проявявайте небрежност и още по-малко безотговорност в партньорските си взаимоотношения. Прекомерното отдаване на каквито и да е удоволствия би могло да ви създаде известни проблеми.

Рак – Днес ще си останете малко неразбрани. Разногласия и несъвпадане на интереси с приятелите ви не бива да ви разстройват. Другите също надали ще се отнесат с разбиране и уважение към добрите ви намерения.

Лъв - Нещата днес трябва да бъдат оставени на собствения им ход. Запазете си малко лично пространство. В отношенията си с деловите партньори се доверете на първоначалното си чувство.

Дева - Ще имате възможност да поставите точката на по-рано започнали дела, които ще донесат малко по-късно придобивки и морално удовлетворение. Ако изпитвате недоволство към околните, прекарайте времето в изолираност от тях.

Везни - Ако се случи да имате неприятности, то те ще са дребни, но емоционалното ви състояние се нуждае от морална подкрепа, затова се обърнете към близките си. Дайте си малко почивка и не се нагърбвайте с непосилни задачи.

Скорпион – Не приемайте твърде присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. Няма вложен никакъв подтекст и тайни намерения. Просто е изострена вашата чувствителност.

Стрелец - Не пришпорвайте събитията, иначе може да допуснете сериозни грешки в професионалната сфера. Възможно е да ви изненадат хора, които отдавна не сте виждали или сте прекъснали отдавна отношения с тях.

Козирог - Настоящите ви проблеми са отражение на допуснати минали пропуски и грешки.  Отнасяйки се критично към своите недостатъци през днешния ден и само така ще можете да укрепите собствените си позиции.

Водолей – Не придавайте такова голямо значение на думите. В края на краищата всички са благоразположени към вас. Отделете време на децата си, укрепете душевните им сили и ще получите тяхната любов.

Риби - Днес времето сякаш ще оказва влияние върху вашето настроение. Ако слънцето свети ярко, то и вие ще греете, но ако небето помръкне, ще помръкнете и вие и ще имате пристъпи на меланхолия и тъга.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е като огледало. Събитията, които се случват през този ден трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни казва истината за нас самите. Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е приятна. 

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание.

Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване, в който става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина около вас!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още