Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 12.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 12.08.2021

Дневен хороскоп – четвъртък – 12.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Успявате да се организирате и нередностите остават назад. Покажете цялото си добро настроение, за да прекарате добре с партньора/ката си. Не се нуждаете от нищо друго!Условията са също много добри за необвързаните от знака.

Телец – Напрежението, което чувствате, ще създаде малка блокировка и няма да можете да се справите с всичките си задължения. Правете неща, които ще ви отпуснат и ще ви изведат от това положение. В края на краищата денят ви благоприятства да решите проблемите си, но имате нужда от малко дипломация от ваша страна.

Близнаци – Започва много конструктивен ден за вас, особено във връзка с планове от миналото, но и с някои нерешени проблеми, които имате. Благоприятно е също да направите някои промени в дома си.

Рак – Днес е добре да се възползвате от всички възможности, които ще ви се предоставят и да напреднете в плановете си. Продължавайте усилията си методично и отговорно и бъдете сигурни, че вашите усилия ще бъдат възнаградени. Имате нужда от релакс и малко романтична атмосфера.

Лъв – Целите, които сте си поставили в живота, започват да се осъществяват полека лека и е време да направите следващата стъпка, която ще ви доближи до успеха. Отличавате се с оптимизъм и динамика, но и с късмет.

Дева –Справете се със задълженията си и след това се погрижете за себе си. Отпуснете се и не обръщайте внимание на някои подробности, които ви притесняват във връзката ви, защото те наистина са безсмислени.

Везни – Опитайте се да бъдете по-отворени и разбира се по-позитивни! Ще видите, че вашите проблеми са на път да се оправят. Покажете спокойствие и се справете с това, което наистина ви засяга лично. Всеки прави своя избор и вие трябва да го уважавате, независимо дали сте съгласни или не.

Скорпион –Денят определено ще донесе на някои от вас положителни промени и развитие, каквито отдавна търсите и искате. Бъдете отворени и за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми.

Стрелец – Денят е благоприятен, ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и с положителна настройка. Време е да отдадете дължимото на семейството, както и да организирате среща с приятели. Днес може да се сдобиете с нови придобивки.

Козирог – Днес ще бъдете позитивни и оптимистични, тъй като звездите обещават да имат благоприятно влияние върху вас! Пълни сте с енергия и динамика и това ви позволява да се възползвате от всяка възможност, която пресича пътя ви.

Водолей –Денят ще има възходи и падения, но в крайна сметка ще приведете ситуациите по „ваша мярка“. Време е да укрепите и подобрите повече от всякога всичките си междуличностни отношения, контакти и общуване!

Риби – Това е подходящият момент да се върнете към старите планове. Добре е да обърнете внимание на малките неща. Това, което сега изглежда незначително, може да изиграе важна роля по-късно. Ще бъдете в добро настроение, а отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено.

Съветите на Фортуна

Ден за трансформации. Всичко, което става с вас през днешния ден е необходимо да се разглежда като указание за изменение на вашата личност. Това време е за уравновесяване на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие.

Единственият ден, в който храната изгаря без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Затова е нужно да сте сити, но без да преяждате. Противопоказно е гладуването. Да не се употребяват спиртни напитки и месо. Внимателно подбирайте продуктите за ядене. Най-подходящи са вегетарианските храни. Сексът през този ден има целебни свойства. Той трансформира напрежението, натрупания стрес, болезнените симптоми в чистата енергия на радост и любов. Бъдете доброжелателни, изпитвайте само положителни емоции и вашият живот ще бъде изпълнен с приятни събития.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети