Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 12.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 12.12.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 12.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще бъдете по-общителни, ще започнете да реагирате по-чувствително на околната среда. Струва си да отложите сериозните дела, тъй като този ден концентрацията на вниманието е намалено.

Телец – Днес звездите съветват Телеца да проверява всяка информация, включително финансовата. Преценките в този ден ще бъдат по-малко точни и логични. Лесно е да направите грешка.

Близнаци – В днешния ден трябва да бъдете по-внимателни, когато работите с информация и сложно оборудване. Целият този ден може да е свързан с всякакъв вид неизправности и несъответствия.

Рак – Днес сте подвластни на звездните влияния и може да имате затруднения при формирането на лично мнение. Подходящ ден за свободно неангажиращо общуване, четене на книги, разходки, почивка.

Лъв – Може би днес ще ви бъде предложено да участвате в някаква сделка, която има спекулативен характер. Звездите категорично не ви съветват да рискувате парите си - собствени и на други хора.

Дева – Рискът от разсейване, измама, изкривяване на думите ви или фалшиво разбиране на изказванията на други хора се увеличава. Не давайте и не вземайте пари.

Везни – Днес е добре да общувате с хора (говорете за наука, политика, за живота и дори клюки). Това ще ви помогне да рестартирате мозъка си и да погледнете на истинската ситуация от нов ъгъл.

Скорпион – Днес може да имате труден ден. По-добре е да изоставите срещи и изказвания: малко вероятно е да можете да изразите точно идеите си, но рискувате да кажете твърде много излишни неща.

Стрелец – Звездите ви съветват внимателно да претегляте последствията от своите действия, преди да предприемете инициативи. Опитайте се да се въздържате от големи покупки днес и харчете по-малко пари като цяло.

Козирог –Днес можете ясно да усетите, че определени обстоятелства или конкретни хора ще ви създадат пречки, забавяйки изпълнението на работата и възпрепятствайки действията ви. Може да чуете много критики, облечени в дипломатическа форма.

Водолей – Няма нужда да проявявате активност и инициатива и да казвате онова, за което никой не ви пита. Така не само няма да решите проблемите, но и може да си създадете нови. Ако нямате време да направите нещо, отложете го.

Риби – Този ден ще ви даде възможност да намерите оригинални методи за решаване на проблемите. В контактите си с хората се въздържайте от критики, бъдете толерантни и деликатни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В 07:13ч е Пълнолуние. В същото време Луната започва да се движи на празен ход до 01:24ч.на 13 декември. Не се препоръчва нищо важно да предприемате. Откажете се от големите покупки, подписване на документи.

Енергията на пълнолунието се проявява като безсъние, повишена раздразнителност. Емоциите са изключително трудни за контролиране, така че трябва да сведете до минимум всички контакти. Подходящо е за уединение, релаксиране, медитация, да почивате. Възможно е обостряне на хронични заболявания. По това време се случват най-голям брой пътнотранспортни произшествия.

Луна в Близнаци е един от знаците, в които особено активни и чувствителни се оказват нервната и дихателната система. Ръцете и плещите също. Необходимо е да се избягват неприятните преживявания. Възможно е да се стигне до емоционални сривове и разстройство на речта. Възможно е при повечето хора да има лошо самочувствие и покачване на кръвното налягане. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Разгонете мрачните облаци от своя небосвод. В най-трудните моменти трябва обезателно да вярваме, че светлите сили на Вселената няма да ни оставят.

Старайте се да не спите на лунна светлина по време на пълната Луна.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети