Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 13.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 13.05.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 13.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес мнозина представители на знака ще имат шанс да постигнат това, за което отдавна са мечтали. Думите ви изпреварват мислите ви, което може да създаде неприятни ситуации. Може с необмислени изказвания случайно да нараните нечии чувства или да изпуснете нещо, което не е за казване.

Телец – Хората около вас често дават съвети, но те не винаги са полезни. По-добре да разчитате на собствения си опит и здравия разум. Следобедът е подходящ за среща в неформална обстановка и общуване с хора, които са ви близки.

Близнаци – Бъдете внимателни. Това определено не е денят, в който да разчитате на късмет и безусловна подкрепа от звездите. Възможно е да възникнат някои незначителни затруднения или недоразумения, които може би ще объркат плановете ви. 

Рак – В началото на деня може да има неприятни моменти. Това време се характеризира с напрегнат емоционален фон. За някои представители на знака е трудно да оценят правилно събитията, които се случват: всичко виждат в мрачна светлина. Но с течение на времето настроението се подобрява. 

Лъв – Отличен и ползотворен ден, подходящ за реализиране на най-смелите ви идеи. Вярвайте в успеха на вашите начинания - има шанс да се справите добре, дори с нещо, което не ви се е получавало преди. 

Дева – Днес може да получите неочаквани и странни новини. Запомнете: всяка информация трябва да бъде внимателно проверена. Дори хора, на които сте свикнали да се доверявате, сега могат да ви подведат, дори да не е умишлено. 

Везни – Не се занимавайте с няколко задачи едновременно, решавайте по един проблем само. Противоречивите чувства породени от вашите желания и финансови възможности, могат да ви накарат да се почувствате зле. 

Скорпион – Възможни са напрегнати моменти в началото на деня. Отношенията с другите могат да бъдат трудни. Вие обаче сте енергични, решителни, способни да преодолеете всякакви препятствия, които могат да възникнат. 

Стрелец – Някои неща могат да ви накарат да станете подозрителни. Не бързайте да правите окончателни заключения, изчакайте, докато обстоятелствата се изяснят. Търпението ще ви направи по-добра услуга, отколкото да предприемете действия. 

Козирог – Опитите да се раздвижат нещата могат да се сблъскат с препятствия. Колкото по-активно действате, толкова повече ще усещате съпротивлението на обкръжението. Доверете се на естествения ход на събитията, след известно време самите обстоятелства ще се развият така, че проблемът да бъде разрешен по най-добрия за вас начин.

Водолей – Днес сте много податливи на влиянието на други хора, лесно е не само да ви убедят, но и да ви заблудят. Ето защо е по-добре да отложите вземането на важни решения, особено ако те са свързани с финанси. 

Риби – Балансирайте личните интереси и нуждите на другите. Не забравяйте за себе си в грижата за останалите. Свободните представители на вашия знак имат добра възможност да привлекат вниманието на противоположния пол.

Съветите на Фортуна

Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново. Всички цели могат да се постигнат само, ако се проявяват енергичност, инициативност и борбеност. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Не оставайте пасивни. Не трябва да се проспива денят в пряк и в преносен смисъл. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни размишления и разговори. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. За препоръчване е цялата натрупана енергия да се изразходи чрез физическо натоварване, отколкото да остане неизразходвана и да нанесе вреда на организма.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети