Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 13.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 13.06.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 13.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес е благоприятно да се стремите към укрепване на семейните отношения и да се ангажирате с усъвършенстване на дома

Овен – Благоприятен ден, особено за тези, които си поставят прости цели. По-малко витайте в облаците, повече мислете за това, което искате да постигнете, а звездите ще ви подкрепят. Може да се реализира онова, което отдавна сте замислили или да започнете нещо ново - и в двата случая ще имате късмет.

Телец – Не губете време за празни приказки и дълги спорове. Малко вероятно е днес да убедите някого в нещо. Но ако действате по свой собствен начин, скоро ще стане ясно на всички, че сте избрали правилния път. Тогава ще ви бъде предложена помощ, морална подкрепа и каквото искате.

Близнаци – Денят започва много добре. Това трябва да се използва за завършване на някои сложни задачи. Можете да сключите печеливши сделки или да се споразумеете за дългосрочно сътрудничество.

Рак – В следобедните часове е възможно да възникнат малки проблеми на работното място и у дома. Можете да се справите с тях, макар и не веднага. По-добре е да бъдете търпеливи и ако е възможно да избягвате риска - изберете доказани и надеждни методи.

Лъв – Денят върви много добре. Колкото повече активност проявявате, толкова по-добри резултати ще постигнете. Лесно можете да намерите общ език с близките си, да се сприятелите с нови хора. Важните въпроси трябва да бъдат обсъдени в неформална обстановка, така ще бъде много по-лесно да се намери решение, което да отговаря на всички.

Дева – Проявете твърдост и упоритост; благодарение на тези качества ще постигнете отлични резултати. В началото на деня ще трябва сами да разрешите всички проблеми, но малко по-късно може да получите помощ. Можете да преговаряте за дългосрочно сътрудничество.

Везни – Денят започва добре. Ще имате достатъчно време за всичко, което сте планували, ако не позволявате на никого да ви отклони от важните въпроси. През втората половина на деня са възможни затруднения.

Скорпион – Може да има някакви разминавания и спънки, но добрата новина е, че всичко това не ви пречи да постигнете целите си. Освен това, ако сте решителни и постоянни, нови перспективи ще се отворят пред мнозина от вас.

Стрелец – Опитайте се да избегнете претоварване в следобедните часове. Не е желателно да общувате с хора, които ви критикуват или просто казват неприятни неща. По това време е по-добре да се погрижите за себе си, да правите нещо, което повдига настроението ви и дава положителни емоции.

Козирог – Първата половина на деня ще бъде много по-успешна и приятна. Това ви дава възможност да изразите себе си по най-добрия начин. За пътуванията е много благоприятно, особено за романтичните.

Водолей –Не бъдете толкова взискателни към себе си и не си налагайте твърде високи цели. Бъдете спокойни, когато вземате решенията си, за да промените това, което не харесвате. Луната може да сбъдне мечтата ви.

Риби – Новите начала от една страна ще изискват сериозна работа и усилия от вас, а от друга страна, те ще донесат значителни печалби и ще засилят професионалните позиции. Освен това, благодарение на тях ще се срещнете с хора, чиято подкрепа ще бъде наистина безценна.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес е благоприятно да се стремите към укрепване на семейните отношения и да се ангажирате с усъвършенстване на дома. Това е семеен ден, добре е да бъдете със семейството и роднините си, да ги съберете, да си спомните традициите, вашите предци. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ни ще бъде обезпечен. Ако в този ден все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати