Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 13.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 13.08.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 13.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на пробуждане и трансформация

Овен - Можете да постигнете успех в това, към което сте се устремили, но само при абсолютна самодисциплина. Трябва да си наложите някои самоограничения през това време и да спазвате определени условия.

Телец - Денят е добър, но е възможно да изпитате някакви затруднения. По-благоприятен ще е за представителите на творческите професии, така че нека да не изпускат възможността и да творят с удоволствие.

Близнаци - Позитивната ви нагласа се отразява добре и на останалите. Около вас ще настъпи приятно обновление и оживление. Важно е да съумеете да запазите приятелската и спокойна атмосфера. Благоприятно е за размяна на услуги между приятели.

Рак - Нужен е по-отговорен подход към ситуациите. Внимателно трябва да боравите с документацията и финансовите въпроси. Не се напрягайте излишно. Възможно е да изпитате леко неразположение или главоболие. 

Лъв - Денят е благоприятен, но зависи как сте си постлали преди това. Постарайте се да избягвате ненужния риск във финансовата сфера и въобще.  Не поемайте  нови ангажименти, докато не приключите със започнатите.

Дева - Лекият упадък на силите сутринта ще се смени с отлична работна настройка през деня. Не се удивлявайте колко бързо се променят обстоятелствата. Пазете се от недобре обмислени действия.

Везни -  Денят е хубав, но е възможно да срещнете по пътя си някои трудности. Необходимо ви е повече време за размисъл, отколкото за действия. Еднообразието ви изтощава психически. Намерете подходящо занимание за разтоварване.

Скорпион - Денят е стабилен във всяко отношение. Вие ще проявите висок емоционален градус в отношенията си, както в личните, така и в служебните. Не са изключени изненади от страна на близки хора, които може да са от най-различно естество.  

Стрелец - Днес вашият оптимизъм е толкова силен, че ще бъде основният двигател на действията ви. Носите в себе си такъв заряд, чрез който ще се справите с всички трудности и проблеми (ако има такива). Ще получите някаква новина.

Козирог - Денят ще е неутрален. Не можете да повлияете на хода на събитията, за това не се и опитвайте. С вашето въображение и проницателност все пак ще намерите оптимален изход от всяко сложно положение.

Водолей - При някои от вас нещата ще се случват по-лесно, при други по-сложно, но едно е сигурно, че поне няма да скучаете. Умът ви ще е твърде неспокоен и ще проявявате нетърпение към всичко и всички.

Риби - Денят е добър, но може да се поддадете на различни съмнения. Единствено това може да наруши душевния ви покой. Благоприятно е за умствена дейност и за кратки пътувания, за контакти с повече хора.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят може да донесе пробуждане с огромна сила и възможности за разширяване на полето на действие. Добре е да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствена реализация, да се поставят основите на нови големи неща.

Ден на пробуждане и трансформация. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото.

Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията. Всички дела, започнали в този ден, водят до активно използване на резервите. Енергийната сила на деня изисква обезателно реализация. Това време трябва да се използва активно за укрепване на собственото си здраве, за повишаване на духовното ниво. Усмихвайте се по-често и се радвайте на живота!                

 


    

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати