Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 13.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 13.12.18

Дневен хороскоп – четвъртък – 13.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Днес е възможно е да се сблъскате с изненада, която може от една страна да доведе до удивителни открития, а от друга – до измамени очаквания или да се превърне в пречка

Овен – Благонадежден ден. Вие ще направите много полезни неща за тези, които ви подкрепят, няма да откажете помощ, ако е необходимо. Ще имате възможност за укрепване на деловите и приятелските отношения, да сложите край на семейните разногласия.

Телец – Успявате да се справите със сложни и трудни дела, да разрешите двусмислените ситуации, да намерите отговорите на много въпроси. През втората половина на деня не са изключени дребни проблеми и разочарования, но ще ги понесете стоически.

Близнаци – Днес животът ви ще се разнообрази с някои събития. Малките проблеми няма да развалят настроението ви, а големите могат да бъдат избегнати. Обърнете специално внимание на външния вид, ако искате да направите добро впечатление: днес ви посрещат дрехите. Това е особено важно за тези, които отиват на романтични срещи.

Рак – Твърде е възможно е да има семейни разногласия, които ще ви разстроят. Много ще зависи от избрания от вас начин на действие. Необходимо е да имате търпение и да не говорите прекалено много – така ще бъде много по-лесно да се избегнат празните спорове.

Лъв – Днес сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. В каквото и положението да изпаднете, ще съумеете да извлечете полза от него. Луната ще способства за хармонизиране на партньорските ви отношения.

Дева – Днес нещата ще вървят гладко. Ще съумеете да се справите с многото задачи, но може и да надцените своите сили и възможности. Не отдавайте голямо значение на сънища и предчувствия. Доверявайте се само на това, което лично виждате и чувате. Бъдете внимателни с финансите.

Везни – Приближавате се към крайните си цели. Избягвайте да влизате в конфликти и спорове с колегите си. Бъдете дискретни и упражнете контрол над емоциите си. Не компенсирайте липсата на настроение с излишно пазаруване.

Скорпион – Днес емоциите ще са водещи във вашите действия, а не здравият разум. Бъдете внимателни! Това може да ви доведе до грешни ходове. Използвайте добрите влияния на деня да подобрите отношенията в семейството. Ако сте скарани, сега е време да заровите томахавката и да изпушите лулата на мира.

Стрелец – Обърнете внимание на конструктивните идеи. Не се изморявайте ненужно като се заемете с прекалено много задачи, концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща.

Козирог – Благоприятен и ползотворен ден. Първата половина на деня е много благоприятна както за делови преговори, така и за обсъждане на важни въпроси от личен характер. Вашето положително отношение ще ви прави лесни и приятни за общуване.

Водолей – Днес останете отворени за новите възможности, но бъдете предпазливи. Няколко нестандартни идеи и предложения може да срещнете на вашия път. Сега можете да вземате решаващи и важни решения.

Риби – Избягвайте общуването с много хора днес. Може да станете жертва на енергиен вампир. Това може да бъде и близък човек, който дори може да не осъзнава какво се случва. Мърморенето и критиките, предизвикването на спорове са идеален начин да ви „поизточи” малко енергия.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес е възможно е да се сблъскате с изненада, която може от една страна да доведе до удивителни открития, а от друга – до измамени очаквания или да се превърне в пречка. Може да предприемете действия, за да се освободите от рамките, които ви ограничават, станали са ви вече тесни. Отървете се от остарелите си идеи. По-късно ще престанете да съжалявате за това, което не се е осъществило днес.

Не е изключено да чуете клюки по ваш адрес от страна на тъй наречените приятели. Може някой да ви подведе умишлено с невярна информация. Запазете своите мисли за себе си известно време – не споделяйте. В противен случай всичко, което кажете, могат да го използват срещу вас. Ситуацията, която ви тревожи, започва да се развива бързо. Важно е да успеете да реагирате правилно на промените, които се случват и да вземате правилните решения.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети